Toyota JPN-taxa udsat foran Tokyo Motor Show

Toyota har udsat en ny LPG-hybrid taxa for Japan forud for Tokyo Motor Show, der er til salg på sit oprindelige japanske marked nu.
Sammenlignet med de typiske Toyota -komfort -taxaer, der dominerer japanske gader, er den nye førerhus, forstået som JPN -taxa, meget meget mere sort førerhus i udseende og kan prale af en høj form med store vinduer til passagerer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• New London TX Taxi Traveler Ride
Toyota oplyser, at den nye taxa er udviklet med tilgængelighed i tankerne, hvilket berettiger Black Cab som proportioner. Det kan prale af et lavt fladt gulv til enkel gevinstadgang til såvel som indtrængen plus en strøm, der bevæger bagdøren, samt et bageste rejsendeområde, der er angivet at være store tilstrækkelige for kørestolsbrugere. Andre steder er den bageste sikkerhedssele -receptor belyst med LED’er for at gøre dem enkle for passagerer at opdage om natten, såvel som vinduerne er også lydisolerede.
Dashboardet vedtager et højt look med gadgets såvel som tech en taxa -chauffør, der kan kræve, at man svermer rundt om rattet, skønt navigationssystemet såvel som billetmåleren er blevet sat for at sikre, at passagerer også kan se dem let. Interessant nok er førersædet trimmet i sort læder for at differentiere det fra de brune lædersæder, der er forbeholdt ryttere.
6
Om vores adsclose denne annonce

Eksakte drivkraftspecifikationer er ikke defineret, men Toyota siger, at JPN-taxaen udnytter en flydende petroleumsgasmotor såvel som en elektrisk motor, hvilket gør den til en LPG-hybrid. Performanceoplysninger er under indpakning, men 55mpg hævdes.
Endelig tilbydes to trimniveauer. Den grundlæggende Nagomi -version af JPN -taxaen er til salg fra 3.277.800 yen – lige under £ 22.000. En plusher -version forstået som Takumi er også til salg, prissat fra ækvivalenten på £ 23.300.
Hvad laver du af Toyotas nye håndtag taxaen? Fortæl os i kommentarerne nedenfor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *