Læseren får årelange Nissan Leaf billån

Car Express-læser Ian Bryant tilbringer de næste tolv måneder bag rattet i et splinternyt Nissan Leaf efter at have vundet vores konkurrence.
Ian, fra Wraysbury i Berkshire, tog levering af bladet fra Car Express-chefredaktør Steve Fowler på West Way Nissan i Hanwell, Middlesex.
Bladet erstatter en BMW 120D, som Ian i øjeblikket bruger til sin daglige pendling til sin rolle som stedfortræder IT -direktør for Chelsea og Westminster Hospital. Som lidt af en bilfan har Ian også en gammel Vauxhall Omega og en Vauxhall Zafira i familien.
5

Ian havde allerede taget et testkørsel på bladet, før han indsamlede sin bil og kunne ikke skjule sin begejstring ved at tage sin fuldt udsendte Tekna-model væk for at holde i tolv måneder.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Jeg var virkelig forbløffet, da jeg tog testdrevet,” fortalte Ian os. ”Jeg forventede, at det skulle være en meget anden køreoplevelse for det, jeg er vant til, men på adskillige måder er det bedre. Jeg elsker ydelsen og pladsen og især hvor stille bilen er. ”
Ian har to døtre i alderen 14 og 16 år, og han sagde, at de også ser frem til at komme ind i bladet. ”Det har et element af cool til det, så de vil blive kørt rundt i det,” sagde han.
I sin fritid er Ian en ungdomsgruppeleder og regner med, at børnene i ungdomsgruppen også vil blive imponeret. Og som en gadget -fan så han frem til at komme til at lege med bladets teknik.
”Jeg ser virkelig frem til at bruge legetøjet som de propilot autonome kørefunktioner og Epedal -systemet, der bremser bilen, når den genoplader batteriet.”
Vi tilføjer et Nissan -blad til bilen Express -flåden meget snart og vil indhente Ian for at se, hvordan han går videre med sin bil.
Klik her for vores liste over de bedste elbiler, der er til salg …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *