Shelby Ford Mustang GT350 afsløret med over 500bhp

Efter måneder med teasere, der har fået appetitten på Mustang-fans over hele verden, har Ford endelig afmasket flagskibet Shelby-tunet model på LA Motor Show i 2014. Kaldt GT350, vil det være en stolthed af plads som den hurtigste officielle model i området.
Da den nye Ford Mustang endelig kom til Storbritannien næste år, ville meddelelsen om en Shelby -version helt sikkert øge interessen yderligere. Det er så uheldigt, at den varme GT350 usandsynligt vil nå vores kyster snart, ifølge Fords britiske arm.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den vigtigste ændring af den amerikanske muskelbil vedrører sin 5,2-liters V8, der grøfter sin traditionelle supercharger til fordel for højvirvende naturlig aspiration. Den bruger et fladt plan krumtapaksel – en første for enhver Ford V8 – til at producere over 500 hk og 540Nm drejningsmoment.
7

Strøm sendes til vejen gennem en seks-trins manuel gearkasse og en torsen-begrænset glideforskel, mens større Brembo-bremser også har. En valgfri sporpakke bringer motor- og transmissionsolie-kølere til vedvarende højhastighedshandling samt skræddersyede 19-tommer hjul og en aluminiums motorhjelm.
• Amerikanske biler: 10 af de bedste
Stylingændringer for Shelby inkluderer unik badging, en lav frontplitter, en carbonfiberkompositgitter og en ny bagdiffusor. Indvendigt er der Grippier Recaro Sport-sæder, unikke opkald og et nyt fem-mode drevkontrolsystem.
Priserne for GT350 er endnu ikke bekræftet, men forventer, at mindst $ 10.000 tilføjes til den konventionelle 420bhp 5,0-liters V8, når den ankommer til USA. Ford har ikke helt udelukket at bringe bilen til Storbritannien, selvom tendensen til nedbrydning her gør det meget usandsynligt.
Tror du, at Shelby skulle komme til Storbritannien i begrænset antal? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *