Næste Mitsubishi Shogun for at være en del af plug-in Hybrid Grow

En insider har bekræftet, at et helt nyt Mitsubishi Shogun vil blive lanceret i 2015. Inspireret af det splittende stil GC PHEV-koncept afsløret på Tokyo Motor Show i November leveres den nye rækkevidde-topper i PHEV-dække.
• Mitsubishi afslører nye koncept -biler på Tokyo Motor Show
Det loves dog, at teknologien vil være et skridt op fra det tre-mode hybridsystem, der leveres i den nuværende Outlander. GC-konceptet indeholdt en 3,5-liters V6-benzinmotor, to elektriske motorer og ‘S-AWC’ (super-all hjulkontrol).
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Mitsubishi har bekræftet, at 20 procent af alle sine modeller vil indeholde plug-in hybridteknologi inden år 2020. Det første trin er Outlander PHEV (plug-in hybrid elektrisk køretøj) på grund af at ankomme til Storbritannien snart.
• Mitsubishi Outlander PHEV Review
Det er muligt, at PHEV-versionen af ​​Shogun fjerner en propaksel til baghjulene og i stedet bruger en elektrisk motor til at tilbyde fuldtids firehjulstræk. En ingeniør bekræftede også, at den moderne augmented reality -forrude af GC -konceptet er under udvikling, men lovgivningsspørgsmål undgår at ramme serieproduktionen for tiden.
• Mitsubishi Shogun Review
I 2016 lancerer Mitsubishi en produktionsversion af XR -konceptet vist i Tokyo, der erstatter den nuværende ASX -crossover. Det vil også blive tilvejebragt i plug-in hybrid dække, skønt kun med forhjulstræk. PHEV -systemet siges at være mindre sofistikeret end det i den nye Outlander -model, i et forsøg på at holde omkostningerne nede. Firehjulstræk vil være tilgængelig med konventionelle motorer.
Mitsubishi vil igen vise XR- og GC PHEV -koncepterne på Genève Motor Show i marts.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *