Mini Moke vender tilbage med moderne Creature Comforts

Moke Worldwide har genoplivet såvel som forbedret den traditionelle lille moke med en række chassisjusteringer samt en frisk, emissionsvenlig motor. Det fornyede design tilbydes nu at købe, med priser, der starter fra £ 20.000. Produktionen vil være strengt begrænset til kun 56 enheder.
Da Moke først blev solgt til offentligheden i 1964, blev den udstyret med den samme karburerede 848cc fircylindrede A-serie-motor, der blev brugt af den originale MINI. For at holde på linje med de nuværende emissionsbestemmelser har den reviderede moke imidlertid en helt ny 1,1-liters fircylindret benzinmotor, med dobbelt overhead-cams såvel som moderne brændstofinjektion.

Ny lille elektrisk 2021 -anmeldelse

Foruden lavere emissioner udgør den moderne enhed meget mere strøm: Output stiger fra den originale 34bhp samt 60Nm drejningsmoment til 67bhp samt 93Nm. Moke’s originale fire-trins manuelle gearkasse er også gået-på sin plads er der en frisk firetrins automatisk. Drive går dog stadig til forhjulene, med den nye drivlinje, der giver en tophastighed på 68 km / h samt en brændstoføkonomisk klimatal på 34 mpg.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Mokes chassis er ligeledes blevet tilvejebragt en grundig revision. Den traditionelle mini-sourced kegle-forårssuspension fra det originale design er blevet byttet til moderne MacPherson-struts foran. Den bageste har stadig den gamle bils bageste armopsætning – selvom gummikeglerne er blevet byttet til meget mere modstandsdygtige metalfjedre.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *