Bedste nye SUV’er for 2014

SUV -klassen er varm i de kommende måneder, især for premium -mærkerne. Vi har allerede afsløret, hvordan den nye Audi Q5 kunne se ud (på billedet ovenfor), men her er de vanskelige nye rivaler, den skal slå:
BMW X3
På det tidspunkt, hvor Q5 ankommer i 2016, vil X3 se lidt forældet ud-men den nylige ansigtsløftning har garanteret, at det er meget mere effektivt og hi-tech end nogensinde.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den nyeste version får et friskt forlygterdesign, dristige nyregitter, revideret foran og bagkofanger, finjusterede sideskørter og et nyt legeringshjulsdesign. Se dog X3 i profilen, og de subtile blussede hjularker og stigende krølning på flankerne bevares.
Indvendigt har BMW introduceret en opdateret midtkonsol med tilsat krom og glans sorte indsatser på det nedre afsnit og på instrumentbrættet. Det giver også en større række polstring -trim og udvendige finish end før.
Jaguar C-X17
Slående koncept forhåndsvisning af første SUV-nogensinde fra Jaguar. Produktionsmodellen forfalder i 2016, baseret på en let aluminiumsplatform.
Selvom C-X17 officielt kun er et designkoncept, er der fundet prototyper på vejen, hvilket antyder, at en lancering i 2016-varmt på hælene på Jaguar Xe-er sandsynligt.
Jaguar Design Director Ian Callum antydede også, hvor tæt på produktionen C-X17 sagde: ”Vi blev fanget med C-XF-konceptet og underlever; Vi er nu nødt til at vise ting, vi ved, at vi kan levere. ”
Baby Land Rover Discovery
En ny, mindre model erstatter Land Rover Freelander. Det vil fokusere på praktisk og off-road evne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *