Ny Mercedes GLC Ride Review

Når det kommer til SUV’er, er der ændret masser for Mercedes, siden den først kom ind i krisen i 1997 med M-klassen.
En ekspansiv line-up af SUV’er betyder, at biler af denne type tegnede sig for 49 procent af alle Mercedes solgt globalt i 2021. Virksomheden er blevet transformeret af disse køretøjer, og den mellemstore GLC har været en stor del af denne ændring.

Top 10 bedste SUV’er til at købe 2022

Den næste generation af denne moderne Mercedes Hallmark skal afsløres i sommer, før de sælges i september, og vi har allerede haft en passagertur. Den nye version af Mercs store sælgende GLC er indstillet til at modtage masser af modernisering.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den flytter til den nye MRA2-platform, der bruges af den nyeste C-klasse, og arver en lignende liste over tech som den kompakte udøvende saloon. Emballagen forbedres med mere benplads bagpå, mens praktisk også trækker op, med en bagagerumskapacitet 50 liter større end før, på en generøs 600 liter.
Elektrificering er et andet forbedringsområde, og en plug-in hybridmodel, der bruger et større batteri end før, ved 23KWH, vil blive tilbudt. Dette vil være i stand til at levere omkring 62 miles af ren-elektrisk løb og selskabsbilsskat-busting-fordele i naturen.
5

Først til at ankomme vil dog være 48-volt mild-hybrid benzin- og dieselmotorer. En af sidstnævnte drev den bil, vi prøvede sammen med testdriver Peter Kolb, og integrationen af ​​48-volt-teknologi har forbedret forfining. Motoren slukker og kyster problemfrit, mens støjisolering er fremragende og distancerer dig fra diesel, der banker takket være nye skum, isolering og tilgængeligheden af ​​dobbeltvindue.
Den nye GLC er længere end den sidste bil, men vores første indtryk er af en SUV, der er helt sportsligere og mere smidig. I sportstilstand er det langt mere sammensat end før, at hjørne smigre og føle sig mere kontrolleret end den nuværende bil.
Faktisk har øget stabilitet været det overordnede mål for de nye GLCs chassisingeniører, og med det formål er det udstyret med et vigtigt teknologi, der findes på den nye S-klasse og C-klasse: baghjulstyring.
Bagakslen kan dreje med op til 4,5 grader. I høj hastighed drejer hjulene på samme måde som fronterne for større stabilitet, mens tingene ved lav hastighed går i den modsatte retning.

Dette betyder, at den nye GLC bliver til langsommere hjørner med skarpere svar, men det skal også gøre SUV’en mere manøvrimelig rundt i byen takket være en reduceret drejekreds på kun 10,8 meter.
Model: Mercedes GLC 300 D 4Matic
Pris: £ 55.000 (EST)
Motor: 2,0-liters 4cyl-turbodiesel
Strøm/drejningsmoment: 261bhp/550nm
Transmission: Ni-trins automatisk, firehjulstræk
0-62 mph: n/a
Tophastighed: N/A
Økonomi/CO2: N/A
Til salg: september

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *