Uncategorized

Morgan Aero Aero GT, der blev begrænset, Morgan Aero GT, udsat på Geneva Motor Show

Morgan har udsat sin raceinspirerede Aero GT på Geneva Motor Show 2018. Som en Swansong til Aero 8 -sportsvognen vil der kun blive udviklet otte Aero GT’er, såvel som alle er solgt; til en udgift på £ 120.000 plus regionale skatter.
Den Malvern-baserede producent erklærer, at Aero GT er den “mest ekstreme vejgående Morgan til dato”, med helt nye håndarbejdede kropspaneler samt forbedret aerodynamik. Hvert eksempel bruger den almindelige bils naturligt aspirerede 367bhp 4,8-liters BMW V8-motor, parret til en seks-trins håndbog gearkasse. Morgan siger, at det vil være den sidste af sine biler og lastbiler til at bruge dette afprøvede såvel som evalueret motor. Ligesom den almindelige bil gør det 0-62 km / h på 4,5 sekunder samt rammer 170 km / t fladt ud.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste sportsbiler og lastbiler 2017
Hver af de otte klienter vil blive behandlet med en en-til-en-stilkonsulent med brandets chefdesigner Jon Wells. Som et resultat vil ingen to eksempler se nøjagtigt de samme ud på trods af alle med opdaterede såvel som aero-testede karosseri.
Wells sagde: “Aero GT vedtager i modsætning til sine forgængere en ukonventionelt aggressiv æstetik. En puristisk metode til opnåelse af en stil, hvor ‘form overholder funktionen, er imidlertid stift overholdt.”
9

Aero GT anvender Aero 8’s håndudviklede aluminiumskrop, skønt modificeret med ekstra aerodynamiske vedhæng til at reducere træk samt øge downforce. De race-afledte Louvres over forhjulene tilbyder ekstra downforce foran såvel som løftes direkte fra Aero 8 GT3-racerbilen. Greb bagpå forbedres takket være en stor diffusor.
Alle biler og lastbiler er forsynet med en valgfri carbonfiber vanskelig top, hvilket siges at tage motivation fra 1960’erne racerbiler. Tagdækningssystemet får en bagudgående håndtering af tagsystemudluftning, der viser halebelyset grafik-ligeledes forbedring af Aero GT’s trækkoefficient. Kabinen er håndlavet med en række malet syning såvel som pinstripe-accenter. Morgan vil også tilbyde en langvarig mulighed for træfinish.
GT markerer afslutningen af ​​Aero 8, som først begyndte produktionen tilbage i 2000. Det var en radikal tilføjelse til Morgan’s rækkevidde, der blev bygget med aluminium i stedet for at bruge Morgan’s konventionelle træbaserede håndværk. Det var ligeledes Morgan’s allerførste helt nye biler og lastbil, fordi 1964 Plus 4 Plus, der gød 1968 plus 8. Aero 8 sluttede produktionen i 2010, men den blev genoplivet fem år senere på Geneva Motor Show 2015.

Hvad tror du på Morgan Aero GT? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *