Uncategorized

Ny BMW X5 Spied

Disse fotos viser en stærkt forklædt prototype af den næste BMW X5, som vil konkurrere med Mercedes M-klasse såvel som Audi Q7, når den dukker op i showrooms i 2013.
Den helt nye X5 får en større version af BMWs velkendte nyre-grille, skarpere LED-dagslygter samt en højere talje. Det er ligeledes sandsynligvis at fungere meget mere definerede, sprøde linjer – svarende til dem, der ses på den nye BMW X3 såvel som 3 -serie sort – for et meget mere aggressivt look.
På indersiden fungerer en helt ny dash-skærm den aktuelle version af sin iDrive Infotainment-menu. En head-up-skærm vil ligeledes være tilgængelig, ligesom trafik-underskrevet genkendelse, parkhjælp samt en nattsynsfunktion.
X5 vil blive udviklet på en længere akselafstand til forbedret indvendigt rum såvel som vil blive tilbudt med selvudviklende luftophæng, hvilket vil muliggøre flere turhøjdeindstillinger samt en off-road-tilstand til firehjulstrækversioner. Det vil dele sin grundlæggende ophængsopsætning med den mindre X3.
Takket være yderligere anvendelse af stål med høj styrke til at minimere vægten såvel som BMWs effektive Dynamics-innovation-som inkluderer stop-start, lav rullende modstandsdæk såvel som Aero-ændringer-vil dette være den mest omkostningseffektive X5 til dato.
Den nuværende række motorer, der inkluderer en 3,0-liters diesel samt 4,4-liters V8, overføres til den nye model. En ny fircylindret dieselmotor går head-to-head med den nye Mercedes ML250 CDI, mens M-ydelsesversioner såvel som en X5M vil topper rækkevidden.
Den helt nye BMW X5 forventes at sælges i 2013 såvel som vil blive prissat fra £ 45.000.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *