Uncategorized

Ares Project Panther genopliver 70’erne Icon de Tomaso Pantera

Modena-baserede Ares Design har genskabt den legendariske De Tomaso Pantera Supercar i 1970’erne under navnet Project Panther. Baseret på den nuværende Lamborghini Huracan vil Ares Project Panther blive oprettet fuldt ud på firmaets nye fabrik i Modena og skal sælges i efteråret 2018.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

For at skabe projektet Panther er Huracan -kroppen blevet grundigt revideret med design signaler fra 1970’erne liberalt anvendt. Den første åbenlyse retro-funktion er pop-up-forlygterne, som ikke er blevet set på en produktionsbil i betragtning af at Chevrolet Corvette C5 og Lotus Esprit begge sluttede produktionen i 2004. De sorte sidehuller fra den originale Pantera er også monteret på dette Klassisk genindspilning.
• Bedste supercars til salg
3

På bagsiden har Ares gjort det samme trick ved at få projektet Panther til , såsom de 10-egne hjul med deres Pirelli P-Zero dæk og de nye udstødningsrør.
Hovedmålet med designteamet var at skabe ‘fremtidige klassikere, der afspejler essensen af ​​berømte biler’. Project Panther vil blive bygget i ‘meget begrænset’ numre og vil sælges til kunder i andet halvår af 2018.
Ares Design blev grundlagt af ex-Lotus CEO Dany Bahar og er allerede begyndt at designe coachbuilt-varianter af eksisterende biler, såsom dets egen overtagelse af Rolls-Royce Wraith og Bentley Mulsanne. Virksomheden annoncerede for nylig en ny 18.000 m² fabrik i Modena, hvor dets nye projekt Panther vil blive samlet.
Hvad synes du om Ares Project Panther? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *