Uncategorized

BMW HQ angreb i dieselemissioner snyderprobe

tyske anklagere har angrebet BMWs hovedkvarter i München som en del af en sonde til mulige dieselemissioner snydersoftwareprogram i BMW -biler.
Omkring 100 efterforskere søgte de tyske biler og lastbilgigantens München -kontorer ud over et sted mere i Østrig. Anklagere oplyser, at de har grund til at tro, at 11.400 dieseldesign kan være udstyret med “afviselige nederlagsenheder” til at bestå laboratorietest. Biler og lastbiler, der er i bekymring, angives at være 750D High-end Limousine såvel som M550D-salonen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

BMW bekræftede raidet, såvel som angivet, at softwareapplikationen var blevet “fejlagtigt tildelt” til 11.400 køretøjer såvel som nu planlægger en tilbagekaldelse. En BMW -gruppeopgørelse læste: “BMW -gruppen indså, at et korrekt etableret softwareapplikationsmodul var blevet tildelt fejl til design, som det ikke var egnet til tilbydes, så snart det er blevet godkendt af de relevante myndigheder. ”
Virksomheden tilføjede: “Mange af de påvirkede køretøjer blev først tilbudt med den korrekte softwareapplikation såvel som løb ordentligt i over to år. Den unøjagtige softwareapplikation blev anvendt en betydelig tid efter, at disse design oprindeligt startede produktionen.”
• Volkswagen Diesel Emissions Scandal: Uanset hvad du kræver at vide

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *