Uncategorized

‘INEOS’S’ rene ark teknik ser uhyggeligt velkendt ‘

At starte en biler og lastbilvirksomhed fra bunden er en usædvanlig chance-noget få på bilmarkedet får nogensinde muligheden for at udføre i deres karriere.
Så det var ingen overraskelse, at folkene bag Ineos -bilindustrien var lige så ekstatiske til at vise mig den nye Grenadier, som jeg skulle se. Til rekorden tror jeg, det er et fremragende stykke industrielt design. Smuk? Nej. Kendte? Meget.

Ny 2022 INEOS Grenadier til salg næste år pris fra £ 48.000

Jeg har gjort det meget godt for at komme til bare tredje afsnit lige her uden at diskutere den originale Land Rover Defender, da det er bilerne og lastbilen, der tydeligt har påvirket Grenadier meget mere end nogen form for anden. Så godt som det er bilerne og lastbilen, som dens stil vil være meget sammenlignet med.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Er det en dårlig ting? Nå, Land Rover prøvede såvel som ikke at varemærke forsvarerformen, såvel som det fjerner, at der stadig er en betydelig entusiasme for den gamle forsvarer blandt entusiaster. Hvorvidt disse elskere bliver til Grenadier -klienter forbliver dog at se.
Det, der slog mig efter at have tilbragt tid med holdet bag Grenadier, er imidlertid klarheden af ​​formålet. De henviste til Willys Jeep såvel som nøjagtigt, hvordan den biler og lastbil blev oprettet med tal; De amerikanske væbnede styrker tog en beslutning, hvad de ønskede, at bilerne og lastbilen skulle gøre, såvel som ingeniører gjorde netop det.
Den nøjagtige samme teknik er taget med Grenadier. De tog en beslutning, hvad de ønskede biler og lastbil til at være i stand til at opnå, samt udviklede en bil og lastbil omkring det. ”Der er ikke noget fluffy eller eksternt,” fortalte designer Toby Ecuyer mig.
Og hvis du vil style en bil og lastbil for at gøre en bestemt ting, er den originale metode måske stadig den allerbedste måde. Som Ecuyer forklarede: ”Hvis du opretter en hammer, skal den udføre en bestemt funktion. Og ganske meget ender Hammer alle med at se ekstremt ens ud. ” fair nok.
Jeg er tilfreds med meget af den originale, der tror fra INEOS indtil videre – selvom stylingen langt fra er original. Meget mere end noget andet er jeg tilfreds med nøjagtigt, hvordan firmaet har lyttet til potentielle ejere – hvilket giver det en meget meget bedre mulighed for succes.
Tror du, at den nye INEOS Grenadier vil være en succes? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *