New Bentley Flying Spur Hybrid ankommer med 536bhp

Bentley har afsløret sin anden plug-in-model-The Flying Spur Hybrid. Det skal prissættes fra £ 160.000, når salget begynder senere i sommer.
Efter fra Bentayga Hybrid kombinerer den seneste tilføjelse til Bentleys store limousine-serie igen seks-cylindret strøm med et batteri og en elektrisk motor, men i stedet for at anvende Bentayga Hybrid’s 335bhp 3,0-liters turbo, de flyvende spurposer meget Mere kraftfuld 410bhp turboladet 2,9-liters V6.

Ny 2021 Bentley Bentayga Hybrid ankommer i oktober prissat fra £ 155.500

Den nye motor bruger brændstofinjektorer og tændrør, der er centraliseret i hvert forbrændingskammer til optimale spraymønstre til de reneste, mange effektive forbrændinger. I mellemtiden er de dobbelte-rulle-turbos og katalytiske konvertitter placeret i V af motoren for at skære turbo-forsinkelse og forbedre emissionerne.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den avancerede benzinmotor fungerer i tandem med en punchy 134bhp e-motor, så den flyvende spur hybrid musters totaler på 536bhp og 750nm-et betydeligt trin op i skub over Bentayga hybrid’s 443bhp og 770nm og en der afspejles i dens ydeevne. 0-62 mph tager kun 4,1 sekunder, mens tophastigheden er 177 km / h.
11

Den lille elektriske motor pakkes mellem motoren og transmission og fodres med et 14,1 kWH -batteri. Selvom der ikke er afsløret CO2- eller brændstoføkonomi-tal, siger Bentley, at Flying Spur Hybrid har den mest “miljøvenlige” drivlinje i brandets line-up. Virksomheden hævder, at det er muligt at køre på ren-elektrisk strøm alene, omkring 24 miles af emissionsfri rækkevidde er mulig i afventning af den endelige certificering.
Den flyvende spur er udstyret med tre drevtilstande: e-mode, til allelektrisk kørsel, hybridtilstand og holdtilstand til at gemme batteriopladning.
Designændringer, der er fundet til andre flyvende sporer, er minimale, de eneste justeringer er ‘hybrid’ badging, quad ovale udstødningsforslag og tilføjelsen af ​​et opladningspunkt på venstre bagfløj. Der er også mulighed for syv Bentley Paint Colors, der er specielt valgt til plug-in-model, og købere kan tilføje en helt gratis Bentley-mærket vægkasse for at holde plug-in hybrid’s batterier toppet derhjemme.
Takket være et nyt indlejret SIM -kort i bilen giver Flying Spur Hybrid nu ejere mulighed for at bruge My Bentley -smartphone -appen til at overvåge de nylige ture, hvilket hjælper dem med at analysere gennemsnitlig hastighed, brændstofforbrug og brændstof og elektrisk forbrug. Den samme app tillader også, at fjernopladning kan indledes, hvis bilen er tilsluttet og lader ejere forudindtage temperaturen i kabinen forud for deres rejse.

Salget af Flying Spur-hybridstart i sommer med leverancer, der sandsynligvis begynder inden udgangen af ​​2021. Priserne er indstillet til at kick-off fra £ 160.000.
Klik her for vores liste over de bedste luksusbiler, der er bedst til salg nu …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *