250bhp Mazda 3 Turbo -variant ikke vedrørende Det Forenede Kongerige

Mazda 3 fås nu i Borderline Hot Hatch -dække med en turboladet benzinmotor, der udvikler 250bhp – men kun i Nordamerika.
Denne meget mere potente version af Mazda 3, Badged Mazda 3 Turbo, drives af en turboladet 2,5-liters firecylindret Skyactiv-G-benzinmotor, der udvikler 250bhp og 434Nm drejningsmoment. Powertrain bruges allerede i de nordamerikanske og australske leverede versioner af Mazda 6 Saloon og CX-5 SUV-som begge deler deres platform med Mazda 3 Hatchback.

Top 10 bedste varme hatchbacks til at købe 2022

Som det er tilgængeligt på 2,0-liters 177bhp Skyactiv-X-motorisk hatchback, er denne nye motor parret til et fire-hjul-drevsystem som standard-selvom Mazda har byttet den seks-trins manuelle gearkasse til en ny seks-trins automatisk , som også findes i USA Mazda 6 og CX-5.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Der er endnu ikke noget officielt ord om motorens ydelsesspecifikationer eller brændstoføkonomi-tal, men i betragtning af at denne nye drivlinje har omkring 70bhp meget mere end Mazda 3’s eksisterende 177bhp 2,0-liters benzinmotor, burde hatchbacks 0–62MPH .
Nordamerikanske købere får også lidt meget mere udstyr til deres penge, med denne nye, hurtigere Mazda 3, der modtager et sæt 18-tommers glans sorte legeringshjul, større tvillingudstødningsforslag og en subtilt meget mere aggressiv stylingpakke, med en dybere Front splitter, bredere sideskørter, en ny bagdiffusor og en sort bagklap spoiler.
Indvendigt er et par opvarmede lædersportsæder, 12-højttalers Bose Premium Audio System og et 8,8-tommer infotainment-system med Apple CarPlay og Android Auto. Der er også et par swish-fordelingsfunktioner som en rammeløs auto-dæmpende bagspejl, et roaming wifi-hotspot og adaptiv cruise control.
Det er til salg i USA nu, pris fra $ 30.900 (ca. £ 23.600) for hatchback, hvilket gør det til omkring $ 7.000 (eller £ 5.300) meget dyrere end entry-level Skyactiv-G-modellen på det amerikanske marked.
Tjek vores langsigtede rapport om vores Mazda 3 her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *