Uncategorized

‘Det er Fords tur til at få fat i overskrifterne, når de igen’

ligesom så mange ting i livet, er bilerne og lastbiltjenesten cyklisk. Nogle biler og lastbilproducenter skinner, derefter skifter rampelyset (og salgssucces) på en anden.
Ford er en situation. Med halvfemserne såvel som begyndelsen af ​​2000’erne var hvert design i sin line-up en vinder. Nå, næsten (Scorpio …). Derefter mistede virksomheden sin metode med produktet, som ærligt talt ikke var ekstremt Ford.

Ny 2022 Ford Bronco tilbydes i Storbritannien nu pris fra £ 45.000

Du kan godt bebrejde den tids ledelse; Den verdensomspændende en Ford -plan bragte os aldrig virkelig biler og lastbiler, der lyste i nogen form for marked, så meget mindre over hele verden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men nu er Ford på en rulle såvel som – fra mit synspunkt – er et af de mærker, vi må få en masse ekstatiske over i de kommende år.
Biler som Mustang Mach-E-showet troede forsigtigt, hvad markedet ønsker, såvel som det er nøjagtigt det samme med den storslåede nye Bronco. Det vedrører ikke Storbritannien, men det er en mere fjernelse af, at Ford har sin mojo tilbage.
Ford bærebjælker klarer sig ligeledes godt, med fokus for nylig at slå den helt nye golf såvel som sæde Leon i en biloplysningsgruppetest. såvel som fiestaen? Hvis du vil have det sjovt i en supermini, forstår du, hvor du skal hen. Efter en varevogn? Transithuset er meget bedre end nogensinde.
Den nye Puma såvel som Kuga SUV’er, med deres moderate såvel som plug-in hybrid tech, har også glædet os, såvel som går godt ned i showrooms. Når vi taler om, har Fords omgivelser som markedsleder i Storbritannien altid været nede på det bemærkelsesværdige drevne nationale salgsselskab, som – endnu en gang – forstår, hvad forbrugerne ønsker: Fremragende tilbud!
Måske er en masse interessant af alt, hvad Ford vil gøre med Volkswagens allelektriske MEB-platform, som den har underskrevet et tilbud om at bruge til en ny lille EV. Mens Ford er på metoden op, ser Volkswagen ud til at gå i den anden retning. Husk dog, hvad der er cyklisk; At komme til toppen er meget lettere end at bo der.
Er du enig med Steve? Lad os forstå dine tanker i kommentarfeltet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *