Uncategorized

Bentley kigger på nyt lille køretøj for 2019

Bentley studerer, om man skal tilføje et femte design til sin line up, med en mindre saloon en af ​​de foretrukne ideer.
I en tale med CAR -afsløring på Genève Motor Show, sagde Bentley -salg såvel som reklamechef Kevin, ”Vi har sagt, at vi kigger på en SUV, så erstatter vi kontinentale såvel som flyvende spur. Så er et lille køretøj muligvis noget, vi ville gøre.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”En femte designlinie ville være attraktiv, men den behøver ikke være billigere.”
Bentley manager Wolfgang Schreiber kommenterede ligeledes det potentielle for en mindre salon ved at sige: “Vi kunne i princippet billede gå i den retning.”
Rose sagde ligeledes, at et nyt køretøj meget mere end sandsynligt ville blive udviklet i England: ”Jeg ville forestille os, at vi måske udviklede det i Crewe. Vi har området såvel som plads til at udvide, så vi kan udvikle det muligvis i Crewe. ”
Med den nye Mercedes S-klasse, der flytter for markedet, plus andre premium-rivaler ligeledes, der sælger godt, har Bentley øje med, hvad konkurrencen laver. ”Et lille køretøj ville give os mulighed for at have noget op mod Aston Martin såvel som Maserati,” sagde Rose.
Forvent dog ikke, at spædbarnet Bentley er billig. “Pris er en væsentlig del af eksklusiviteten,” sagde Rose, “så det er vanskeligt at se os komme ned til noget under £ 100.000.”
Bentley har ligeledes verificeret, at den nye SUV vil være det allerførste design til at fungere plug-in hybridteknologi, men den allerførste diesel Bentley er dog ligeledes på kortene ifølge Rose: ”Vi ville dog se fordelen ved en dieselmotor, men hvor såvel som nøjagtigt hvordan ikke er blevet valgt endnu. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *