Coronavirus: Support til bilfinansieringskunder annonceret

The Financial Conduct Authority (FCA) har annonceret en pakke trin til støtte for bilfinansieringskunder, der kæmper for at imødekomme deres betalinger under Coronavirus -krisen.
Storbritanniens finansielle regulator har fortalt udbydere af motorfinansiering, at de skulle tilbyde en tre-måneders betalingsfrysning til eventuelle kunder, der står over for kortvarige økonomiske vanskeligheder som et resultat af krisen.

UK New Car Sales op 27,5% i januar 2022

Plus, hvis disse chauffører stadig har brug for at gøre brug af deres bil, siger FCA, at firmaet ikke burde tage nogen skridt med henblik på at afslutte finansieringsaftalen eller overtage køretøjet.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Udbydere af motorfinansiering er også blevet advaret om ikke at foretage “urimelige” ændringer til PCP- eller PCH -aftaler. Et eksempel, som organisationen giver, beregner en endelig ballonbetaling baseret på den kortsigtede afskrivning af en bils værdi forårsaget af Coronavirus-krisen.
Endelig, i tilfælde, hvor en kunde ønsker at beholde deres bil i slutningen af ​​en PCP -aftale, men er midlertidigt ikke i stand til at have råd til den endelige ballonbetaling på grund af krisen, forventes virksomheder at “arbejde med kunden for at finde en passende løsning”, At sikre, at der ikke er nogen “urimelige resultater”. FCA tilføjer, at refinansiering af ballonbetalingen “muligvis ikke er passende”.
Christopher Woolard, midlertidig administrerende direktør for FCA, sagde: ”Vi har arbejdet i Pace for at introducere kortvarig økonomisk lettelse, der er skræddersyet til en række bestemte kreditrapportprodukter. Talrige virksomheder arbejder allerede med deres kunder, men disse trin garanterer, at alle forbrugere, der er berørt af Coronavirus-nødsituationen, kan ansøge om en kortvarig fryse på deres betalinger. ”
Find ud af, hvordan coronavirus påvirker bilindustrien her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *