Ny 2022 Ford Ranger Raptor pick-up dukker op med V6 Power

Efter at have kontrolleret vandet med den allerførste Ford Ranger Raptor, har firmaet nu udsat den pumpede anden generations model. Det er baseret på den helt nye Ranger, der forfalder i showrooms i 2023, men denne gang omkring Ranger Raptor inkluderer 3,0-liters dobbelt-turbo EcoBoost Petrol V6, der pakker 284bhp.
Det er et løft på 74bhp over det nuværende dieseldrevne design-såvel som den nye lastbil har ligeledes 491nm drejningsmoment. Et anti-lagsystem indeholder, svarende til den opsætning, der oprindeligt blev set i Ford GT Supercar, hvilket øger gashåndtaget ved at holde Turbos snurre i tre sekunder, når bilisten løfter af. En aktiv udstødning bruger også fire støjniveauer, herunder en nabo-appende fredelig tilstand samt en Baja-indstilling, der tilføjer meget mere volumen såvel som omtales som et lige gennemstrømningssystem.

Ny 2022 Ford Ranger pick-up viser sin muskel

Den 10-trins bilgearkasse overføres fra den allerførste raptor, men denne gang er der visse motorforbedringsprofiler for hvert gear for at optimere ydelsen. Fuldtids firehjulstræk er grundlæggende (selvom det kan ændres til baghjulstræk for at spare brændstof), mens front såvel som bageste låsedifferentier såvel som syv valgbare drevtilstande angiver, at Ford skal være i stand til at håndtere noget fra glat asfalt til dyb mudder såvel som ruter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *