Begrænset udgave Aston Martin Vanquishs Ultimate Revealed

Aston Martin Vanquishs Ultimate er blevet afsløret, hvilket giver den luksuriøse GT en sidste svaner, før den udskiftes næste år.
Kun 175 enheder vil blive bygget på tværs af coupe- og volante -konvertible bodystyle. Den ultimative tag-tag er indstillet til at koste £ 211.995, mens dens drop-top-modstykke vil sætte dig tilbage på 223.995 pund.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det vil bevare Aston Martins legendariske 6,0-liters naturlige aspirerede V12, der producerer 595bhp. Det vil sandsynligvis være den sidste højtydende Aston Martin at huse de næsten to årtier gamle stalwart. Motoren har også i Rapide S og Limited Edition Lagonda Taraf Saloon.
6
Om vores adsclose denne annonce

Præmien på 10.000 pund over standard Vanquish S kommer med tilladelse fra tre skræddersyede monokrome malingsordninger. Den ultimative fås i sort, gråt og hvidguld, og hver af de tre ‘designer -temaer’ har matchende interiør. The Black Vanquishs Ultimate leveres med bronzegrafik, også med et sort læderinteriør, med bronze -syning og sorte bremsekallipere.
• Bedste supercars til salg lige nu
Det andet designer -tema er den grå bil, der får blå accenter, grå læderbeklædning med blå syning og gule callipers. Det tredje og sidste designer -tema får et matchende hvidt guld og bronze interiør.
6

Alle varianter leveres med unikke fem-eger hjul og carbonfiber-pyntegjenstander langs det ydre af bilen. Et unikt quiltningsdesign til sæderne er eksklusivt til de begrænsede sanquish S, såvel som ultimative plaques på dørskærmene for at mindes om dens eksklusivitet.
Vanquishs Ultimate er tilgængelig for bestilling nu med de første leverancer, der forventes i begyndelsen af ​​2018. Den ultimative udgave fejrer slutningen af ​​anden generation af Vanquishs produktion, der begyndte i 2012. Den tredje generation af Vanquish skulle ankomme i 2019.
Hvad synes du om Aston Martin Vanquishs ultimative? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *