“Der har aldrig været et meget bedre tidspunkt at købe en udnyttet bil”

, da Det Forenede Kongerige langsomt kommer ud fra Lockdown, hvad er dit syn på, hvor du skal købe din næste bil? Eventuelt har du været tilsluttet en 36-måneders PCP såvel som det er tid til en opgradering eller en swap. Dit lejeboliger kan være til fornyelse. Eller måske er dit nuværende køretøj lige nået til motetid så godt som du tror, ​​det er tid til at tilbyde det på.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Men uanset hvorfor du ændrer dig, tænker du måske på samme måde på en udnyttet bil, potentielt for første gang i år – såvel som du ikke ville være alene. Spørgsmål over det verdensomspændende økonomiske klima såvel som opgavesikkerhed og sikkerhed kan godt tvinge adskillige mennesker til at forlade den nye bilkøbscyklus på dette tidspunkt.

Bedste udnyttede køretøjer til at købe nu

For et årti siden ville vi have forstået fuldstændigt, hvis denne idé fyldte dig med frygt. Brugte køretøjer har altid haft billigere klistermærkepriser, men de iboende kompromiser på pålidelighed, driftsomkostninger såvel som sikkerhed, der bruges til at gøre ejerskabet lidt mere af en gamble.
Tiderne har dog ændret sig. Branchens beslutning om at tilbyde nye køretøjer i definerede perioder har bragt adskillige næsten nye eksempler på markedet. Ud over udvikling inden for teknik indebærer, at det er enklere end nogensinde at købe anvendt, mens den ikke giver meget væk på sikkerhed eller brændstofeffektivitet.
Pålideligheden er meget bedre end nogensinde, såvel som selv hvis din mulighed ikke har nogen form for garanti tilbage, kan du altid tackle eftermarkedsafdækning for yderligere ro i sindet.
Derfor er vi glade for at præsentere vores 2020 udnyttede køretøjspriser denne uge. Du vil opdage en række fantastiske brugte muligheder på tværs af 18 klassifikationer af bil-inklusive hvad som helst fra sportsbiler såvel som roadsters til superminis såvel som husholdnings-SUV’er. Omkostninger til et par af de meget flere forslag til venstre felt begynder kun fra £ 500, såvel som vores prisvindere udgifter fra mindre end £ 3.000.
Nye biler, ligesom Skoda Octavia såvel som VW ID.3, får os alle ophidset. Men der er ingen grund til, at det ikke er lige så spændende at købe en pre-ejet bil-især når du element i de omkostningsbesparelser, der inkluderer den.
Klik nedenfor for vores liste over de allerbedste allerførste køretøjer til nye chauffører …
11

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *