2014 Jeep Cherokee

Dette er de allerførste fotos af den helt nye Jeep Cherokee. Det nye design erstatter Cherokee i Europa såvel som Jeep Liberty i USA, hvilket betyder, at Cherokee -navnet vender tilbage til det nordamerikanske marked for allerførste gang siden 2001.
Den nye Jeep Cherokee vil blive afsløret på New York Motor Show i slutningen af ​​marts såvel som er indstillet til at sælge i USA i maj. Det dukker op i Storbritannien i juni for at håndtere Ford Kuga, Mazda CX-5 samt Honda CR-V.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den nye SUV er et tvivlsomt design, der blander traditionelle jeep-styling-signaler som boxy wheelarches samt et syv-bar gitter med krumme Nissan Juke-stil lys, når producenten byder på at udvide bilens appel.
Det nye design vil blive udviklet i Toledo, Ohio, såvel som repræsenterer en ændring i retning for Jeep -mærket med hensyn til hardware.
I stedet for en robust, enkel body-on-frame-bygning som den stedsegrønne Wrangler samt nuværende Cherokee, vil det nye design være baseret på en forstørret såvel som uprateret version af Alfa Romeo Giuliettas platform, der understøtter Dodge Dart i USA .
Det vil sandsynligvis bruge de 2,0-liters fircylindrede motorer fra pilen, hvor den 1,75-liters turbo-benzin samt 2,0 JDTM-diesel er åbenlyse, der passer til ALFA-line-up.
I USA vil Cherokee omfatte en V6-benzinmotor såvel som ni-trins auto gearkasse. Denne boks vil sandsynligvis også blive tilbudt i Storbritannien sammen med en seks-trins manuel. Cherokee vil ligeledes blive tilbudt med en mulighed for to såvel som firehjulstræk ifølge det mindre kompas.
På trods af at han er udviklet på en ny platform, vil Cherokee dog stadig have imponerende off-road evne takket være dens høje jordafstand såvel som underbody-beskyttelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *