DVSA lancerer akkreditering til trailertræktræning

Beslutningen fra transportsekretær Grant Shapps om at skrabe traileren, der trækkes kørestest sent i sidste år, har tvunget bilisten og bilstandarderne Authority (DVSA) til at indføre en ny trækkkrediteringsordning.
Beslutningen om at droppe test for bilister, der ønsker at trække trailere op til 3.500 kg fløj i lyset af anbefalinger inden for DVSA, bilorganisationer og sikkerhedsorganer, men det gik alligevel videre i et forsøg på at gratis op tests. I betragtning af at loven ændrede sig, er enhver person med et fuldt kørekort juridisk berettiget til at trække en trailer op til 3.500 kg, hvad enten det er trænet eller ej. Det indikerer, at enhver bilist kan trække en stor campingvogn eller hestevogn eller en trailer til arbejde.

Bugseringsvejledning: britiske love, licenser, omkostninger og tip

Imidlertid er en ikke -planlagt konsekvens af at annullere bugseringstesten, at arbejdsgivere med personale, der er forpligtet til at trække trailere til arbejde, nu ikke indikerer at opfylde HSE -forpligtelser til at vise, at deres bilister er passende uddannet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Da DVSA ikke længere har magten til at ‘passere’ eller ‘mislykkes’ kandidater, vil de i stedet akkreditere uddannelsesorganisationer ved hjælp af National Council for anerkendt traileruddannelse. Det detaljerede detaljer om ordningen er endnu ikke blevet annonceret, men det antages, at anerkendte undervisere vil være i stand til at udstede certifikater for at vise, at kandidater har deltaget i trækkeruddannelse. Det er endnu ikke klart, om undervisere får lov til at mislykkes i kandidater, der ikke måler sig, fordi de nyreviderede licenslovgivning viser, at alle har idealet til at samle en trailer – hvad enten det er kompetent eller ej.
En talsmand for DVSA sagde: ”Regeringen er forpligtet til at tilskynde bilister til at få professionel uddannelse, før de trækker til fritid eller forretning.
”Traileruddannelsesakkrediteringsordningen sigter mod at sikre, at bilister, der ønsker at trække en trailer til fritid eller service, har de færdigheder, viden og kompetencer til at trække sikkert. Og for dem, der trækker en trailer i forbindelse med deres arbejde, for at hjælpe med at sikre, at en arbejdsgivers virksomhedsansvar for at sikre, at sikker arbejdspraksis er opfyldt. ”
DVSA holder webinarer til traileruddannelsesudbydere denne uge og oprettes derefter for at levere en opdatering om akkrediteringsordningen og for at forklare National Councils rolle for anerkendt traileruddannelse.

Planlægger du at trække? Tjek vores guide …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *