VW til ‘overraskelse’ klienter med friske nye designlinjer

VW vil endte med at blive meget mere dristig med forskellige designs såvel som kropsstilarter, det sætter i et tilbud for at forbedre brandets appel.
Når han talte på Beijing Motor Show, sagde VW -salg såvel som reklamechef Jurgen Stackmann til bilen afslører, at VW’s succes i Kina, der tegner sig for halvdelen af ​​virksomhedens årlige salg, har spillet en vigtig funktion i beslutningen for VW til at endte med at være meget Mere dristig med sin designopstilling.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

”Der er en ny dimension i Volkswagen; Vi er meget mere autoritative såvel som bullish, ”fortalte Stackmann. ”Vi fanger kernesegmenterne godt; Vores design er placeret i en metode om, at de er tegn på sektionen, men der er meget meget mere legeplads for os. ”
Han tilføjede: ”Det er en af ​​Kinas hovedfunktioner. Det er unge, såvel som gør det muligt for os at sætte meget flere kropsstilarter i produktion, som vi ikke ville være i stand til at udføre i Europa alene. Du vil se meget fra os i de næste to år, der vil overraske dig såvel som at vise en frisk side til VW -mærket. ”
En skydebremseversion af Arteon er et eksempel; Designet vises næste år med muligheden for en seks-cylindret motor. Stackmann nævnte ligeledes stigningen i Coupe SUV’er som “et område, vi ønsker at tjekke for [VW] -mærket.”
VW planlægger ligeledes meget mere ekstreme design inden for sin R-ydelsesopstilling, som forventes at udvide til også at omfatte T-Roc såvel som Tiguan-modeller.
Vil du se meget mere dristige designs fra Volkswagen? Lad os forstå nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *