Britishvolt får regeringsstøtter for Blyth Gigafactory

Britishvolt’s planer om at udvikle Storbritanniens allerførste gigafactory i Blyth i Northumberland har tilfreds med frisk regeringsgodkendelse samt en rapporteret £ 100 millioner ekstra finansiering med Automotive Change Fund.
Prime Priest Boris Johnson erklærede, at planen for fabrikken var “et stærkt vidnesbyrd om de dygtige arbejdere i den nordøstlige del såvel som Storbritanniens placering ved roret i den verdensomspændende miljøvenlige industrielle revolution”.

37 procent stigning i offentlige elbiler og lastbilopladere

Jobbet fik ligeledes en ekstra 1,7 milliarder pund i personlig finansiering, på toppen af ​​de 2,6 milliarder pund, som Britishvolt allerede har begået.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Gigafactory skal være operationel ved udgangen af ​​2023, med den sidste fase af bygningen målrettet til færdiggørelse i 2027. Når dette sker, skaber fabrikken 300.000 lithium-ion-batteripakker hvert år.
Planen er den største industrielle investering i den nordøstlige del, fordi Nissans ankomst i 1984. Den nye gigafactory vil ligeledes tilbyde 3.000 job ud over 5.000 meget mere på tværs af anlæggets forsyningskæde.
Forretningssekretær Kwai Kwarteng tilføjede: ”Britishvolts organiserede gigafactory vil ikke kun give Det Forenede Kongerige mulighed for at fange fordelene ved et blomstrende elbilmarked, men vil give utallige ekstremt dygtige, godt betalte opgaver nordøst.
“I dette verdensomspændende løb mellem lande til beskyttet vigtig batteriproduktion er denne regering glad for at foretage den nødvendige investering for at garantere, at Det Forenede Kongerige bevarer sin placering som et af de allerbedste steder i verden til bilproduktion.”
Er du ivrig efter at se Storbritanniens allerførste gigafactory afsluttet? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *