Mazda lancerer MX-5 25-års jubilæum Limited Edition

Mazda fejrer 25-årsdagen for den originale MX-5’s lancering med en ny specialudgave. Kaldt den 25 -års jubilæumsbegrænset udgave, vil der kun blive bygget 1.000 eksempler med 750, der går hen til Storbritannien. Det debuterer officielt senere i denne måned på Goodwood Festival of Speed, forud for at sælge 1. august.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Baseret på den konventionelle roadster-coupe har den den samme 158bhp 2,0-liters firecylindrede motor, der, parret til en seks-trins manuel gearkasse, vil se det begrænsede MX-5-hit 0-62 mph på 7,9 sekunder, før de toppede ved 136 km / h.
Mens understøttelserne passerer uændret, har Mazda monteret yderligere udvendige og indvendige funktioner til at hjælpe 25 -års jubilæum med begrænset udgave med at skille sig ud.
Dette inkluderer en ‘soul rød metallisk’ finish for det ydre, sammen med ‘strålende sorte’ dørspejle, en søjle og strømstyret udtrækkeligt hardtop-tag. Andre steder er der 17-tommer ‘Dark Gunmetal’ legeringer samt en bageste diffusor og Chrome-trim udstødning, hvor hver model modtager unik begrænset udgave nummereret badging.
Indvendigt bliver den begrænsede Mazda opvarmet, ‘Light Stone’ læderbeklædning med rød syning til sædet, rattet, gearstikken og håndbremsen, plus der er yderligere 25-års jubilæumslogoer præget på hver nakkestøtte.
I overensstemmelse med det sorte og røde tema inkluderer MX-5 25-års jubilæumsbegrænset udgave håndmalet ‘mørkerød’ dashboard detaljer, yderligere ‘strålende sort’ i form af rulle-over bar covers, legeringspedalsæt og skræddersyet rustfri stjæle Scuffplader.
Fra et teknisk perspektiv er det primære salgssted et specielt 6,1-tommer berøringsskærm Mazda Navigation System. Dette er udelukkende konstrueret til den japanske producent af Alpine, og indeholder 46 europæiske landekort, Bluetooth og USB -forbindelse og tilpassede brugerprofilindstillinger for hver driver.
Det leveres også med en integreret CD-, radio- og DVD -afspiller, selvom der ikke skulle være noget valg mellem underholdning og navigation, da der er en 50:50 split skærm til samtidig visning af to inputkilder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *