Brug af Air-Con Blunts MPG med over 6% i hybridbiler

airconditioning-systemer har en større indflydelse på brændstoføkonomi i hybrider end i benzin- og dieselmodeller, ifølge forskning fra emissionsanalyse.
Testning på datatjenestens Los Angeles-facilitet afslørede at køre en hybrid med air-con på fuldt reducerer MPG med et gennemsnit på 6,1 procent sammenlignet med kun 3,8 procent for benzinbiler og 4,6 procent for diesel.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste hybridbiler at købe nu
Økonomi tumler endnu mere i hybrider, hvis de kører rundt i byen, hvor effekten kan stige til næsten 10 procent. På motorveje faldt det til 2,8 procent.
På begge typer vej havde Air-Con mindst indflydelse på benzinmotorerede biler MPG, hvor diesel faldt imellem.
Selvom testene blev udført i det varme amerikanske klima, hvor chauffører er meget afhængige af deres air-con, sagde Emissions Analytics, at tallene stadig havde relevans for britiske købere.
• UK -hastighedsgrænse for lastbiler forbedret fra 2015
Grundlægger og administrerende direktør Nick Molden forklarede, hvorfor hybrider lider mere. ”Dette er på en måde en variant om‘ MPG -illusion ’,” sagde han. ”Den opfattede effekt på hybrider er værre, men virkeligheden er det anvendte brændstof er den samme som for benzin- eller dieselbiler på den samme rejse.
”Når du køber en bil, er det vigtigt ikke at blive forført af hybriders høje overskrift MPG-tal, når MPG er under den virkelige verden-inklusive med air-con på-kan MPG komme hurtigt tilbage.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *