‘0% finansieringstilbud er ikke tilstrækkelige til at tilbyde biler’

selskab som sædvanligt? Næsten. I det mindste blev der i det mindste rutinemæssige biler og lastbil -showrooms givet samtykke fra den britiske regering til at åbne igen fra 1. juni. Nu er alle forhandlere nødt til at gøre, at det endte med at være meget mere ambitiøse såvel som innovative, da de kæmper som aldrig før til flytning af metal.
De typiske diskonteringspriser såvel som lav- eller nul procent finansieringstilbud vil ikke på egen hånd være nok. Franchised, ikke-franchiserede såvel som på internetsælgere kræver ekstra support fra producenterne. Peugeot har i de senere år udført en fin opgave med at levere bybiler og lastbiler med helt gratis forsikring. Nogle rivaler som ideen, men ønsker måske ikke at synes at kopiere den franske kæmpe. Så gør det nøjagtige det samme, dog anderledes, siger jeg. Tilby for eksempel helt gratis forsikringsdækning som en belønning for bilister, der ønsker at købe en by- eller husholdningsbiler og lastbil-men kun hvis de kan vise, at de allerede har tjent et maksimalt NO-erklærende diskonteringsrate efter et antal års kravfrie biler og lastbilbrug.

Kan jeg købe en bil og lastbil under covid-19-lockdown? Forhandlere åbner igen i dag

På et lignende tema har mindst en producent forsikret mig om, at for købere, der vælger sine mange effektive dieseldesign, vil det gerne (med kilometertalbegrænsninger) betale for det brændstof, der blev brugt i det allerførste ejerskabsår. Sværhedsgrad er, at forsøg vist, at det var et administrativt mareridt. Min løsning? Giv køberen et forudbetalt brændstofkort til værdien af, for eksempel, £ 2.400, når han eller hun får hemmelighederne til den nye motor. Alle ekstra brændstofomkostninger på hans eller hendes regning, selvfølgelig. Opgave udført.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *