Ny 2022 Volvo XC90-udskiftning kunne kaldes EMBLA

Volvos næste generation af all-elektrisk udskiftning til XC90 kunne få navnet EMBLA, ifølge nye varemærkeapplikationer, der er foretaget af det svenske brand.
”Dette vil være den første af sin art. Vi må også derefter markere det ved at afvige fra vores normale måde at give vores bilnavne på, ”sagde den udadvendte Volvo -chef Hakan Samuelsson ved afsløringen af ​​konceptets genopladning sidste år – et Volvo -koncept beskrevet af mærket som et ‘manifest’ af sin fremtid modeller og en forhåndsvisning af sin nye SUV.

CUPRA Born vs Mercedes EQA vs Volvo C40 Genopladning: 2021 Group Test Review

Overvågningen af ​​Volvos rival til Land Rover -opdagelsen vil blive muliggjort ved hjælp af SPA2 -platformen, der gør det muligt for mærkets største SUV at blive elektrificeret fra starten. Opladskonceptet bruger Volvos nye SPA2 -platform, som er skalerbar for biler, der spænder fra S60 til XC90 i størrelse. Layoutet er Volvos første til at have et helt fladt gulv med batteriet nedenunder.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som sådan vil der ikke være nogen ren benzin eller dieseldrevne versioner af Volvos næste store SUV. I 2025 ønsker Volvo, at 50 procent af sit salg skal være af fuldt elektriske modeller.
I en tale om den nye store SUV fortalte Samuelsson Automobile Express i 2020: “Denne bil [Next XC90] vil være fuldt elektrisk og bygget i South Carolina.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *