Højre-drev Shelby Cobras til salg i Storbritannien

Luxury Automobile Retailer og American Import Specialist Clive Sutton har åbnet ordrer for det, den beskriver som “verdens eneste Shelby-licenserede cobras” i højre-drev UK Guise .
Den London-baserede forhandler tilbyder enten fortsættelse eller replika-versioner af den ikoniske amerikanske sportsvogn, med biler bestilt nu tilgængelig til midten af ​​2022 levering. De genskabes af Superformance, det eneste firma, der er licenseret af Carroll Shelby til at opbygge reproduktioner.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den seneste tilføjelse er MKII ‘pladesiden’ Cobra, som er en officielt sanktioneret fortsættelse af den originale Shelby Cobra 289 fra 1962.

Ny AC Cobra 378 Superblower 2021 Review

Drevet af et 5,7-liters brændstofindsprøjtet Roush V8, som antages at lægge mellem 410 og 465bhp afhængigt af spec, er MKII Cobra beregnet til at give en “usædvanligt autentisk” køreoplevelse takket være brugen af ​​original stil tværgående bladfjederophæng og en Tojeiro-stil rund rørchassis. Det er prissat fra £ 124.950.
For £ 1.000 mindre end det vil Clive Sutton sælge dig en mindre autentisk (men højere ydelse) MKIII Cobra. Den er bygget under licens fra Shelby og har et bredt kropsudseende med bredere vinger og hjulbuer. Den bruger også en større 7,0-liters version af Roush V8, parret med en Tremec-fem-trins transmission, uafhængig suspension All-Round og Wildwood Power-assisterede skivebremser.
Det dyreste tilbud er den mere hardcore MKIII-R. Det tager de eksisterende MKIII og tilføjer et antal stylingforbedringer, der tilbyder funktionelle aerodynamiske forbedringer. Disse inkluderer en unik bagdiffusor og kropskonturfrontplitter. Det er prissat fra £ 136.950.
Lance Stander, administrerende direktør for Superformance, sagde, at virksomheden er ”glad for at byde den britiske detailhandler Clive Sutton velkommen til Superformance -familien. Clive Sutton -teamet har en lang historie med at importere amerikanske sportsbiler til Storbritannien, herunder Shelby Cobras. Vi ser frem til at opbygge højre-drev Superformance MKIIIS til det britiske marked og vokse vores tilstedeværelse der ”.
Højre-drev Cobras bestilt nu vil blive leveret i midten af ​​2022. Konstrueret med moderne konstruktionsmetoder og forbedringer modtager modellerne en to-årig garanti på 30.000 km.
Clive Sutton tilbyder nu “Full Spectrum” af Shelby Productions, fra fortsættelser af Shelby Daytona og GT40 ved superformance sammen med nye modeller som Shelby GT500 Mustang.
Læs nu om den nyeste allelektriske AC Cobra-model …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *