Stellantis bekræfter Ellesmere Ports fremtid som Vauxhall, Peugeot og Citroen Electric Van Factory

Fremtiden for Vauxhalls Ellesmere -portanlæg i Cheshire er blevet sikret som en produktionsfacilitet for Stellantis Group Brand Electric Vans, herunder Vauxhall, Peugeot og Citroen Commercial Gehicles Gehicles Reproduction Facility for Stellantis Group .
Vauxhall-anlægget konverteres til en specialbygget fabrik til Stellantis-gruppens række af ren-elektrisk lys kommercielle biler og menneskers luftfartsselskaber, når produktionen af ​​den udgående generation af Astra Family Hatchback ophører.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det indikerer, at Ellesmere Port vil producere Vauxhall Combo-E, Peugeot E-Partner og Citroen E-Berlingo sammen med deres MPV-ækvivalenter. Stellantis har også bekræftet, at fabrikken vil levere både de britiske og europæiske markeder.

Ny 2022 Vauxhall Astra til salg nu fra £ 23.275

Stellantis, med investeringer fra den britiske regering, har tildelt 100 millioner pund til genværktøj-og virksomheden sigter mod den første EV til at rulle produktionslinjen næste år.
Som en del af omstruktureringen har Stellantis også sat en ambition for, at Ellesmere-porten bliver fuldstændigt kulstofneutral i midten af ​​2020’erne. Det vil også være selvforsynende til elektricitet, med arbejde, der er indstillet til at starte på vind- og solfarme for at levere fabrikken.
Vauxhall påpeger, at omstruktureringen vil fortsætte firmaets historie med at producere biler i Storbritannien. Mærket har haft en produktions tilstedeværelse i Storbritannien i betragtning af det 1903.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *