Uncategorized

Mitsubishi afslører New Limited Edition L200 Barbarian SVP

Mitsubishi har annonceret et nyt bilprogram for begrænset udgave på Commercial Cars Show kaldet SVP, som vil tilbyde købere karakteristiske modeller produceret i små tal, fyldt med konventionelt udstyr.
SVP står for specielle bilprojekter, og den første Mitsubishi, der modtager SVP-behandlingen, er L200 pick-up truck. Kaldt L200 Barbarian SVP, det er en finjusteret version af den konventionelle L200 Barbarian Double Cab og vil være begrænset til 250 enheder.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste afhentning af lastbiler til salg bedst nu
4

SVP -fettled L200 -barbaren har en række nye dele og styling -tilføjelser for at få den til at stå fra hinanden og synes meget mere aggressiv. Nye sorte 17-tommer seks-egne hjul er indpakket med knobblød BF Goodrich-dæk og er placeret under chunky udseende sorte hjulbueudvidelser. Foran skaber det en ny sort gitter, og forlygterne og baglygterne får også nye sorte boliger. Tågelygten omgiver, tagsystemskinner og den bageste kofanger er også færdige i sort. Efter at have afsluttet det nye look er ‘Shark-Fin’ stil side trin og SVP-badges.
Med hensyn til udstyr leveres L200 Barbarian SVP med en oplyst pick-up-seng, vandpytlamper, bi-xenon forlygter med LED-kørelys på dagtimerne og en blød åbning af bagklappen. Inde inde er Sat Nav inkluderet som standard, mens købere også får Bluetooth, nøglefri post, et reverseringskamera, cruise control plus regn og skumringssensorer.
Lædersæder med ruskindindsatser kommer også som konventionel sammen med fodbrønds brøndbelysning. Hver af de 250 biler får tildelt et produktionsnummer, der vil blive syet i nakkestøtterne.
4

Med hensyn til magt findes en 2,4-liters turbodiesel 4-cylinder, der producerer 178bhp, under motorhjelmen. Strøm sendes til alle fire hjul gennem enten en seks-trins manuel gearkasse eller en fem-trins automatisk. Tilgængelig i enten sort eller blå, er L200 Barbarian SVP til salg nu, pris fra £ 28.479 eksklusive moms.
Hvad synes du om L200 Barbarian SVP? Fortæl os det i kommentarerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *