Uncategorized

CCTV udnyttede til at fine parkerede biler og lastbiler til at blive forbudt

planer er på fod for at forbyde råd fra at bruge kameraer til fine parkerede biler og lastbiler i påske.
I øjeblikket har 75 råd tilladelse til at bruge CCTV -kameraer samt spionbiler og lastbiler til at håndhæve auto -parkeringsbegrænsninger. Kvarterets sekretær Eric Pickles ønsker dog, at det skal stoppe. ”Det er tid til at tømme over-zealous såvel som urimelige regler for automatisk parkeringshåndhævelse, så det fokuserer på at støtte high gader såvel som bilister, ikke øge penge.”
Overalt i Det Forenede Kongerige er statiske såvel som bilmonterede kameraer blevet brugt til at problemer med mere end £ 301 mio. Bøder i de sidste fem år. Det er blevet antydet, at en tredjedel af alle auto -parkeringsbøder nu udstedes ved hjælp af disse metoder snarere end webtrafikafdelinger.
En konventionel fejring, som Rundown -stater, der bruger CCTV til bilforsikring af auto -parkering, “er skadelig for naturlig retfærdighed”, som gebyrmeddelelser er i publiceringen “uden chance for chaufføren til at undersøge auto -parkeringsstedet, som det var på tidspunktet for den påståede overtrædelse “.
Tony Ball fra Regional Government Association, der repræsenterer råd, sagde, at auto -parkeringskontrol var “ikke om indtægtsopdragelse”, men var “absolut vigtige” for at give folk mulighed for at forlade deres biler og lastbiler i nærheden af ​​butikker eller deres hjem.
AA har allerede bifaldt foranstaltningerne, hvilket antyder, at auto -parkeringspolitikker er endt med at blive designet til at gøre indtægter snarere end at forbedre veje for nylig. “Det, der virkelig irriterer chauffører, er den fjendtlighed på gadeniveau, de føler, bliver ført mod dem,” sagde AA-præsident Edmund King. “Drivere føler, at civile håndhævelsesmedarbejdere lurer i hver gade såvel som ikke er der for at afskrække dem dog for at problemer en billet, så snart førerens ryg er vendt.”
Forslaget er kun et i en række ordninger for at forbedre bilisternes liv. De konservative ønsker ligeledes at offentliggøre åbne data om udgivelse, stoppe “uacceptable såvel som aggressive auto -parkeringsfine indsamlingspraksis” samt evaluering “unødvendige” gule linjer.
En nylig forskningsundersøgelse af revisionskompensationen udsatte, at en person i tre råd tjente flere penge med auto -parkeringsafgifter såvel som institutionens måltider end i rådets skatteindtægter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *