Nye £ 80 millioner EV -batterifabrik, der blev annonceret for Coventry

En ny £ 80 millioner elbilbatteriudviklingsanlæg vil blive bygget i Coventry, Warwickshire, med det formål at gøre Storbritannien “en verdensleder” inden for elbilbatteriteknologi.
Den nye fabrik danner hjørnestenen i en investering på 120 millioner pund fra Industrial Technique Challenge Fund, der sigter mod at gøre Det Forenede Kongerige til en markedsleder inden for EV -teknologi.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Elektrisk bilopladning i Storbritannien: priser, netværk, opladerstyper og toptips
Ingeniører og designere, der arbejder på fabrikken, vil udvikle de processer, der kræves for at skabe banebrydende batterier og producere dem til højvolumenhastigheder. Et betydeligt antal nye job vil blive skabt i processen, hvilket øger West Midlands -økonomien og sikrer Storbritanniens fremtid som international leder inden for batteriteknologi, ifølge Department for Business, Energy & Industrial Strategy.
Investeringen på 80 millioner pund foretages gennem det avancerede fremdrivningscenter, der førte konkurrencen om fabrikken. De processer, der er udviklet på den nye facilitet, overføres i sidste ende til britiske bilproduktionsanlæg, hvilket muliggør effektiv batteriproduktion og installation med høj volumen. Det vil fungere efter “uafhængige, åbent tilgængelige” principper, men vil også lette fortrolig, kommerciel udvikling, når det er nødvendigt.
Annonceringen af ​​den nye facilitet, virksomheden og energisekretæren, Greg Clark, sagde: ”Batteriteknologi er en af ​​de mest spilændrende former for energiinnovation … Den nye facilitet, der er baseret i Coventry og Warwickshire Område, der bringer eksperter fra akademia og industri sammen for at levere udvikling og F&U, der endnu mere vil forbedre West Midlands ‘internationale troværdighed som en klynge af bilekspertise. ”
• Kunne du bo med en elbil? Fordele og ulemper ved at eje en EV i dag
Det avancerede fremdrivningscenters administrerende direktør, Ian Constance, kaldte den nye facilitet et fremtidig “nationalt aktiv” og forklarede, at det ville: “udvikle fremstillingsprocesser til … koncept-klar batteriteknologi til produktionshastigheder, der er egnede til ‘giga’ fabrikker. Målet er, at disse processer kan overføre til britiske produktionsfaciliteter med høj volumen. ”
En endnu mere 40 millioner pund er øremærket til at udvikle 27 nye batteriforskningsprojekter gennem Innovate UK, mens den samlede investering på 120 millioner pund er en del af £ 246 Faraday Battery Challenge Scheme. Dette sigter mod at udvikle “sikker, omkostningseffektiv, holdbar, lettere vægt, højtydende og genanvendelige batterier i Storbritannien, som vil drive den næste generation af elektriske køretøjer.”

Kan Storbritannien føre verden i EV -batterier? Lad os vide dine tanker i kommentarerne …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *