New Renault Megane E-Tech Electric slutter sig til Family Crossover Fray

Renault har afsløret den helt nye femte generation af sin Megane-familiebil på München Munich Motor Show i 2021. Den nye bil kaldte Renault Megane E-Tech Electric og er en allelektrisk fem-dørs hatchback med crossover-styling-signaler for at konkurrere med Volkswagen ID.3 og Nissan Leaf.
Det er den første produktionsbil, der debuterede efter meddelelsen om det franske firma’s Renaulution Future Electrification Technique i januar i år og vil blive solgt i februar 2022.

Ny 2022 Mobiliser limousinen, der blev afsløret med fokus på bildeling

Det er også den første af Renaults ‘Generation 2.0’ elbiler og er baseret på Renault-Nissan Alliance’s CMF-EV-platform, der er udviklet specifikt til batteridrevne modeller. Megane E-Tech Electric vil være tilgængelig med enten et 40KWH eller et 60KWH-batteri, hvor de to valg maksimalt giver 186 og 292 miles fra Range.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Hurtig opladning med maksimalt 130 kW DC tillader en opladning på 15 til 80 procent på 30 minutter, hvilket vil inddrive op til 186 miles af rækkevidde. Som med Renaults mindre Zoe-model og dens kamæleonoplader, er Megane E-Tech Electric også kompatibel med 7,4, 11 og 22 kW AC-opladning-selvom de to sidstnævnte vil være valgfrit.
Fire regenerative bremsningsniveauer hjælper også med at inddrive opladning, når man bremser ned, hvilket tvinger energi ind i det batteri, der ellers ville blive spildt. Disse justeres ved hjælp af bilens rattemonterede padler, med niveau 0 tilbyder ingen bremseeffekt og niveau 3, der tillader en-pedalkørsel.
31

Selvom CMF-EV-platformen understøtter en dobbeltmotor firehjulstrækningsarrangement, kommer E-Tech Electric kun i forhjulstrækningsform; To elektriske motoriske indstillinger vil være tilgængelige, den første tilvejebringelse af 128bhp og 250Nm drejningsmoment, mens den anden serverer 215bhp og 300Nm drejningsmoment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *