Trafikpolitibetjentens numre springer, når myndighederne i Dash-Cam-politiet overtager

myndighederne bruger gradvist dash-cam-optagelser, der er offentliggjort på Internettet af bilister til at gå efter webtrafikforbrydere, da antallet af specialiserede webtrafikspatruljer falder.
Officielle myndigheder, der leveres til biloplysninger, viser, at antallet af webtrafik officerer, der patruljerer britiske veje, er faldet med 16 procent, fordi 2015, der overholder en længerevarende tendens.

Foranstaltninger, der er nødvendige for at holde ældre chauffører sikre, statslige eksperter

I mellemtiden har 38 af Storbritanniens 45 myndighedsstyrker omfavnet National Dash Cam Security Portal, et websted indført tre år tilbage af Dash-Cam-producenten NextBase, som gør det muligt for chauffører at indsende optagelser af påståede webtrafikovertrædelser for myndighederne at gennemgå. Meget mere end 50.000 klip er blevet uploadet, såvel som NextBase States, at en tredjedel har resulteret i myndigheder, fra at advare breve til retsforfølgninger.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

PC Lee Barton fra West Mercia Myndigheds Road Policing Division sagde, at 98 procent af uploadsen, som hans styrke tilbyder med resultatet af myndigheders handling, men kun to procent er for større lovovertrædelser som skadelig kørsel.
Han tilføjede: ”Håndtering af en rapporteret webtrafikovertrædelse er gået fra timer med myndigheder, der arbejder ned til minutter. Folk rapporterer nu ting, der opstod på vejen, da de tidligere ikke ville have generet. ”
Ifølge Barton, på et fælles 10-timers skift i en patruljebil, kan to officerer muligvis trække over en typisk af fem biler blandt andre opgaver, mens en politimand kan overholde et langt højere antal situationer på nøjagtigt samme tid gennem internet side.
Chief Inspector Rob Dickinson, der fører tilsyn med Cheshire Police’s veje såvel som kriminel handlingsenhed, siger online -politi, der lader ham indsætte webtrafik officerer på tværs af forskellige opgaver. ”Dette design giver os mulighed for at målrette organiseret kriminalitet ved hjælp af den nuværende intelligens såvel som officerer, der har til opgave at have et driftsrum med det formål at gøre Cheshire til en virkelig fjendtlig atmosfære for kriminelle,” sagde han.
Ændrende vægt er ikke blevet hilst velkommen på alle sider. ”Et videokamera kan registrere hændelser, men det kan ikke forhindre dem i at ske. Vi vil gerne have set nogle webtrafik officerer i de yderligere 20.000 myndigheder, som regeringen sidste år afslørede, ”sagde en talsmand for AA.
Silkie Carlo, direktør for kampagnegruppe enorme søskendeur, tilføjede: ”ANPR -netværket overvåger allerede uskyldige chauffører samt fanger 40 millioner billeder om dagen. Den sidste ting, vi kræver for at motivere, er at spionere på hinanden. ”

Tjek de allerbedste dash -cams, du kan købe nu …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *