Pure-Electric Peugeot E-Partner Van til salg nu fra £ 31.262

Den elektriske Peugeot e-Partner-varevogn tilbydes at bestille i Storbritannien nu, med omkostninger, der starter fra £ 31.262 inklusive regeringens plug-in van Grant. Såvel som om det virker dyrt, er det værd at bemærke, at den elektriske varevogn ikke tilbydes i firmaets billigste trimniveau.
Købere har en mulighed for Peugeots ekspertpræmie såvel som flagskibs asfaltpremium -specifikationer. Almindelige enheder til førstnævnte inkluderer tågeforsyninger, stålhjul med plastikhjultrimler, elektrisk foldede dørspejle samt et alarmsystem.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Der er ligeledes masser af sikkerhedsudstyr, herunder bageste auto -parkeringssensorer, et dæktryksporingssystem, cruise control, en hastighedsbegrænser samt en SOS -telefonopkaldsfunktion, der straks vil advare alarmtjenesten i tilfælde af en ulykke.

Bedste elbiler og lastbiler til at købe 2022

Inde i e-Partner-ekspertpremium har elektriske vinduer, aircondition, en head-up-skærm samt et otte tommer infotainment-system med Apple CarPlay samt Android Auto. Der er ligeledes en gennemgående klap i skottet, der muliggør produkter så meget som 3.440 mm lang, der skal transporteres inde i køretøjet.
Priserne for området-topping asfaltpremium-design begynder fra £ 33.200. Yderligere enheder inkluderer 16-tommer legeringshjul, kropsfarvede kofangere samt udvendig trim, front såvel som bageste bilparkeringssensorer samt et digitalt bagspejl.
Kabinen drager ligeledes drager fordel af en lift med en 10-tommer digitalt instrumentklynge, et multifunktionsrat, et forbedret infotainment-system med realtids webtrafikopdateringer, en hastighedskamera-lokalisering samt stemmegenkendelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *