Automobili Pininfarina søger ny platform for Pura Vision Electric SUV

Italiensk all-elektrisk luksusbilmærke Automobili Pininfarina har ændret kurs i sin søgning efter en partner til at producere en platform til sin nye luksusværktøjsbil (LUV), der skal være forhåndsvisning af Pura Vision -konceptet.
Virksomheden havde annonceret et taktisk samarbejde om i fællesskab at udvikle en højtydende elbilplatform med Bosch og Benteler, der ville blive brugt til LUV. I et eksklusivt interview med Car Express bekræftede ny administrerende direktør pr. Svantesson imidlertid, at arrangementet var blevet sat på vent, efter at andre virksomheder havde kontaktet. En beslutning, som man skal samarbejde med, nu blev truffet ”ved forsommeren”.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Hurtigste SUV’er i verden 2019
”Vi er blevet præsenteret for visse muligheder for platformen på Pura Vision,” fortalte Svantesson os. ”Som du ved, arbejdede vi med Bosch og Benteler; Vi foretog en fuld mulighedsundersøgelse af deres platform, og vi har sat det lidt på vent for nylig for at udforske et par andre muligheder, der blev præsenteret for os, der ser meget interessante og meget lovende ud.
”Vi er ganske tæt på at tage en beslutning – give os seks til otte uger, og vi vil gennemføre den gennemførlighed. Det bremser os ikke eller påvirker vores tidsplan. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *