BRABUS 800: Ekstrem Hi-Tech Mercedes G-klasse sæt til Genève

Brabus 800 “IBusiness” er en ekstrem, ændret version af Mercedes G65, og det er indstillet til WOW-publikum på Genève Motor Show.
Det er parret med specielle “ibusiness” multimediekomponenter, der inkluderer avanceret teknologi fra Apple.
• Er dette den mest glamorøse Land Rover -forsvarer nogensinde?
Ejere af Brabus 80 vil være i stand til at glæde sig over multimedieindhold såsom musik, film eller spil på tværs af en række enheder som en iPad Mini, Mac Computer, iPod Touch og Apple TV.
Der er udviklet en speciel konsol inden for bilen til en 15,6-tommer LCD-skærm, der fungerer som hovedskærmen for hele multimediesystemet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Du vil også være i stand til at glæde dig over alt dette i et super-stilfuldt interiør. Der er dæmpbar atmosfære belysning mellem sæderne og taget. Hele det indre er i mellemtiden blevet udstyret med sort læder og rød syning for at matche Brabus -logoet.
Men selvfølgelig er det avancerede interiør parret med en masse præstation. Brabus 800 er udstyret med en 6,0-liters V12 Biturbo-motor, der producerer 788bhp. Samlet set kan dette firehjulstræk sprint til 0-62 km / h på kun 4,2 sekunder.
Det ydre er også blevet justeret for at inkludere et gitter med et integreret Brabus -logo, en bageste kofanger med to LED -sikkerhedskopierings- og tågelygter hver og en speciel tagspoiler integreret med LED -bremselys. Takket være bredere hjulbuer er Brabus 800 også udstyret med 23-tommer hjul.
Flick gennem galleriet for meget flere billeder og fortæl os, hvad du synes om Brabus 800 ibusiness i kommentarfeltet nedenfor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *