Uncategorized

BMW-opgraderinger ConnectedDrive

BMW har annonceret, at det har omstruktureret og opgraderet sit ConnectedDrive In-bil Internet System. Fra og med er det begyndt at rulle et sæt på tre valgfri mediepakker, der bringer nye niveauer af online forbindelse til sine biler.
De tre mediepakkeindstillinger koster en ekstra £ 990, £ 1.400 og £ 1.990 og tilføjer forbedring af niveauer af onlineforbindelse.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den første pakke inkluderer SAT-NAV og BMWs nødopkald. burde du have en ulykke, bilen fornemmer bilens placering, hvor mange mennesker er i bilen og sværhedsgraden af ​​virkningen, kalder derefter automatisk en BMW -operatør for at rapportere, hvad der er sket, og give dem mulighed for at koordinere den passende beredskab.
Nødopkald bliver obligatorisk for alle nye biler, der sælges i Europa i 2015. EU ønsker imidlertid at introducere en standardiseret lavteknologisk version, der bare automatisk kalder 112, hvilket effektivt forbyder BMWs meget mere moderne system-en situation, som firmaet arbejder på rette.
Dernæst tilføjer mediepakkefirmaet plus onlinetjenester og fjerntjenester. Disse inkluderer faciliteten til at få adgang til apps som Music Streaming Service Rara, som giver adgang til et bibliotek på 17 millioner sange, mens du er på farten, plus en mobilkontor -app, der giver dig mulighed for at diktere og sende e -mails og tekstbeskeder ved hjælp af SIM -kort bilen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *