Ny BYD Han EV Sæt til europæisk lancering

Kinas største bilproducent, BYD, har bekræftet, at det vil flytte ind på det europæiske marked med lanceringen af ​​det seneste heltelektriske køretøj, Han Ev. Den luksus fire-dørs salon er designet til at konkurrere med Tesla Model 3 såvel som den kommende BMW I4.
Han EV debuterer i Kina i slutningen af ​​juni, før han går vej vest til Europa. Virksomheden målretter mod en startpris på mellem € 45.000 og € 55.000 for kontinentet, men der er ikke noget officielt ord om modeller, der sælges i Storbritannien.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste elbiler til salg nu
Eksakte detaljer om Han EV’s drivlinje forbliver knappe – selvom BYD siger, at det vil have en tid på 0–62 km / h på 3,9 sekunder og det maksimale interval på 376 miles. Det vil blive drevet af virksomhedens nyligt udviklede “bladbatteri”, som ifølge BYD kan punkteres uden at forbrænde, udsende røg eller øge temperaturen.
HAN EV vil også indeholde BYD’s “Dipilot” Advanced Driver Assistance System, der indeholder selvlæring og selvudviklingsteknologi og kan drage fordel af 5G-forbindelse. Flere specifikke detaljer forbliver knappe, men vi forventer, at det vil have en form for semi-autonom køretilstand og et førerovervågningssystem.
BYD har taget en bevidst indsats for at gøre Han EV tiltalende for europæiske købere og lånt en række stylingfunktioner fra europæiske konkurrenter. F.eks. Blander dets kabinelayout og sæde-design aspekter af Jaguar XE med Mercedes E-klasse, mens bilens bagklap og baglygter abe designen af ​​Peugeot 508.
Indvendigt har BYD Han EV et velkendt luksusbilsæt, såsom læderbeklædning, et sportsratt, et digitalt instrumentbinnakel og en enorm infotainment -skærm, der ser ud til at kontrollere køretøjets ventilations- og varmesystem sammen med de sædvanlige navigations- og mediefunktioner .
BYD er bedre kendt for sine kommercielle og kommunale køretøjer; I februar i år forsynede virksomheden West London med en flåde på 29 all-elektriske dobbeltdækkerbusser. Det bragte antallet af BYD -busser i London op til 269.
Tror du BYD Han EV vil være en salgssucces i Europa? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *