Uncategorized

Jaguar Vision Gran Turismo SV Concept Automobile Discovered

Hvert kørespil i disse dage ser ud til at have meget mere fornuftig grafik, og udnytte computerforarbejdningseffekten til at levere meget mere dybtgående visuals end nogensinde-meget mere nøjagtige repræsentationer af den Biler, vi kører (eller bare drømmer om at køre) på daglig basis.
Men hvad du ser her er en bil, der er gået i den anden retning – fordi det nuværende Jaguar -koncept (virksomhedens første offentligt udgivne koncept -bil på syv år, ikke mindre) er en fysisk version af et digitalt køretøj. Dette er Vision Gran Turismo SV, den aktuelle model fra Sonys Gran Turismo -serie for at springe fra pixels til en fuld 3D -model.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette er faktisk ikke et helt nyt køretøj; I sommeren 2019 frigav Jaguar og Gran Turismos skaber, Polyphony Digital, en futuristisk all-elektrisk GT kaldet The Vision Gran Turismo Coupe. Men selvom denne bil forblev virtuel, er dens nye motorsport-tema evolution blevet betragtet som værdig til en forbedring af virkeligheden.
Og som navnet antyder, er den nye ankomst utvivlsomt stærkt baseret på GT -coupe. Det kommer med tilladelse fra en fælles indsats mellem Jaguars regelmæssige designteam og deres kolleger inden for specielle biloperationer – specialiserede Division of Jaguar Land Rover, der sigter mod at tage hvert af sine mærker til ekstreme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *