Uncategorized

Elektrificerede Maseratis fra 2019 for at føre FCA-plug-in push

Fiat Chrysler [FCA] CEO Sergio Marchionne har lagt en elektrisk fremtid for Maserati under et indtjeningstelefonopkald med investorer, hvilket udsætter, at alle køretøjer foretaget under Maserati-mærket fra 2019 og fremefter elektrificeres på en eller anden måde.
Det ligner noget som en indstilling, der er beskrevet af Volvo tidligere i denne måned-den svenske producent har ligeledes verificeret planer om kun at tilbyde hybrid såvel som alle elektriske køretøjer fra 2019 og fremover med fem nye heltelektriske køretøjer arrangeret i 2025.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Kan du online med en elbil? Fordele såvel som ulemper forklaret
Under seminaropkaldet kaldte Marchionne elektrificering “en integreret del af fremme af [Fiat Chrysler] -gruppen” og tilføjede “vi [FCA] har været tilbageholdende med at acceptere denne vej, indtil vi så klarere stien fremad”.
Fiat Chrysler har været træg til at acceptere elektrificering sammenlignet med andre større bilproduktionsgrupper på grund af en ubalance af efterspørgslen såvel som fremskridtsomkostninger. I 2014 gik Marchionne endda så langt som at fortælle klienterne om ikke at købe den elektriske fiat 500e, da hvert køretøj mistede virksomheden omkring £ 8.300.
FCA -manageren fortalte investorer såvel som at lytte journalister, at gruppen vil sparke med en foreløbig elektrificeringsplan, der vil pakke sammen i 2022, hvor mere end halvdelen af ​​FCA -flåden vil blive elektrificeret i en eller anden metode med Maserati “især”, der forkæmper forandringen.
”Når det [Maserati] afslutter fremme af sine næste to modeller, vil den effektivt skifte al sin portefølje til elektrificering”, sagde Marchionne.
”Da disse produkter kommer op til fornyelse af fornyelse 2019, vil det begynde at introducere køretøjer, der er all-elektriske, såvel som som legemliggør, hvad jeg tror, ​​hvad der vil blive tænkt om at specificere kunstteknologien.”
Et af disse allerførste elektrificerede køretøjer, der dukker op under Maserati -mærket, kan være Alfieri. Afslørt i idétype på Genève Motor Show tilbage i 2014, udsatte Marchionne i et interview sidste år, at det kunne vises med en elektrificeret drivlinje i lang tid efter 2019.
FCA planlægger at afholde en finansmandens dag tidligt i 2018 for at skitsere fremtidige produktplaner, så vi bør få flere detaljer derefter. Marchionne vil dog ikke se det fem-årige elektrificeringspres, da han har verificeret planer om at gå på pension i 2019.

Er det nu tid for FCA at skubbe videre med elektrificering? Fortæl os dine tanker i kommentarerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *