Uncategorized

Bilfinansiering ‘Kill switches’ Immobilize -køretøjer, hvis betalinger går glip af

Køretøjsfinansieringsudbydere installerer ‘Kill Switches’ på klientkøretøjer, der immobiliserer bilen, hvis de månedlige betalinger går glip af.
GPS -gadgets leveres ofte som en del af Subprime Vehicle Finance -tilbud til købere med dårlige kreditvurderingsresultater. Gadgets gør det muligt for udbydere af låne at deaktivere køretøjer, hvis låntagere holder op med at arbejde for at følge med på betalingerne.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Immobilisatorerne angives at være installeret bag dashboardet af biler. Når chauffører foretager deres månedlige betalinger, får de en kode til at gå ind i gadgeten gennem en fjernbetjening formår at holde køretøjet i gang. Hvis de holder op med at arbejde for at følge med betalinger, sender långiveren ikke koden, såvel som køretøjet kan ikke startes.
• Fineste køretøjsfinansieringsaftaler
Stoneacre, en finansiel udbyder, der leverer sådanne ordninger, oplyste, at dræbskontakten gadget havde reduceret standardpriserne med 500 procent. En mere fast, køretøjsfinansieringsvirksomhed oplyste, at gadgeten er en nyttig markør for ejere at følge med på betalinger.
Finansen såvel som leasingforeningen sagde, at immobilisatorer blev ”brugt af et mindretal af markedet under ekstremt begrænsede omstændigheder. En klient skal altid gøres bevidst om, at deres bil er udstyret med en af ​​disse gadgets – såvel som de situationer, hvor den kan bruges, skal overholde FCA [Financial Conduct Authority] -regler. ”
• Markedet for køretøjsfinansiering står over for en potentiel fejlsalgsskandale
Hvorvidt gadgets er lovligt, er blevet stillet under tvivl. Graham Hill, et bestyrelsesmedlem ved National Association of Industrial Finance Brokers satte spørgsmålstegn ved lovligheden af ​​bilimmobilisatorer.
Monetary Conduct Authority indførte for nylig en undersøgelse af bilfinansieringsindustrien efter rapporter om ”uansvarlig” finansieringspraksis. FCA har endnu ikke bekræftet, om immobilisatorer skriver en del af dens undersøgelse
Vil du have en immobilizer som en del af din finansaftale? Fortæl os dine tanker i kommentarerne nedenfor …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *