Uncategorized

Ny Mercedes-Maybach S650 dukker op med £ 260k Pricetag

Væksten i Mercedes-Maybach high-end-mærket fortsætter, da firmaets allerførste konvertible er blevet afsløret for verden på Los Angeles Motor Show. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet er prissat fra € 300.000, såvel som du vil dukke op i foråret 2017.
Kun 300 eksempler på S 650 Cabriolet er på grund af at blive gjort over hele verden, selvom det til den pris (ca. £ 260.000) har en vanskelig konkurrence i typen af ​​Rolls-Royce Dawn, der starter til £ 267.000. Det er baseret på den eksisterende Mercedes-AMG S65 Cabriolet, med nøjagtigt samme 621bhp 6,0-liters dobbelt-turbo V12, der driver den.
26

De udvendige proportioner er nøjagtigt de samme som drop-top S-klasse, men der er et antal specielle Maybach-ændringer. Nye 20-tommer smedede kromhjul dominerer udseendet, mens en ny front kofangerdesign, yderligere kromtrim såvel som Maybach-emblemer ligeledes fungerer på vingen såvel som pytlysprojektionen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste avancerede biler og lastbiler til salg
Interiøret angives at blive påvirket af atmosfæren i en avanceret yacht med ‘vandfaldslignende’ læderbeklædning samt diamant quiltning på sædets bolstre. Særlige trimaspekter kan inddrages individuelt af hver ejer, herunder en række valg for dørene, instrumentpanelet såvel som instrumentbræt.
• Los Angeles Motor Show 2016
Specielle håndbehandlede finér fungerer ligeledes med en tredimensionel effekt, mens dybe bunke gulvmåtter, et Maybach-bygget ratt såvel som krommalede nummererede plaques ligeledes. Der er også ni nye farvekombinationer til det indre med yderligere rækkevidde til personalisering tilgængelig.
26

MERC erklærer, at ethvert valg, der tilbydes på S-klassen, inklusive luftrørskarvopvarmningssystemet såvel som Swarovski-krystallygterne, kastes ind som almindeligt på Maybach S 650, mens ekstra sæt inkluderer et specielt rejsebagagesæt samt såvel som Diamond quiltede biler og lastbilovertræk. Du får endda et underskrevet certifikat fra Mercedes CEO Dr Dieter Zetsche.
Under huden er Maybach-versionen uændret fra S65 Cabrolet med nøjagtigt den samme flymatiske adaptive ophæng såvel som syv-trins automatisk gearkasse. Det er i stand til 0-62 km / h på 4,1 sekunder såvel som er begrænset til 155 km / h. CO2 -emissioner er 272 g/km, såvel som den håndterer 23,5 mpg kombineret.
Hvad tror du på Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet? Lad os forstå i kommentarerne …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *