Uncategorized

BMW 2 -serie Active Tourer 2014 debuterer på Genève Show

BMW 2 -serien Active Tourer – BMWs allerførste forhjulstræksdesign – er blevet udsat på Genève Motor Show 2014.
På trods af sit navn er AT ikke relateret til 2 -serien Coupe, der bruger den nøjagtige samme platform som den nye lille i stedet. BMW har dog forlænget akselafstanden til en meget mere familievenlig 2.670 mm-det er 30 mm kortere end Mercedes B-klasse.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

For øjeblikket er det en fem-personers-en syv-personers dukker op senere på året-men BMW har øget praktisk med at bevæge godt som vice versa. Maksimal boot-område ligger på 468 liter-ca. 20 liter nede på B-klassen-men du kan folde sæderne ned 40:20:40 til 1.510 liter. Du kan foldes ned på rejsesædet, hvis du kræver at bringe genstande så meget som 2,40 m lang.
BMW 2 -serie Active Tourer Engines & Specs
Motorer er lånt fra den seneste Mini, der begynder med en 1,5-liters tre-cylindret turbo i 218i. Det kan prale af 134bhp, dækker 0-62 km / h på 9,3 sekunder samt returnerer så meget som 57,6mpg. 218D får en 2,0-liters dieselmotor, hvilket skaber 148bhp, men kan ligeledes returnere 68,9mpg-hvilket gør dette til det reneste design i line-up. Der er ligeledes et flagskib 225i XDrive-version, drevet af en 228bhp 2,0-liters turbo.
Få måneder efter, at den foreløbige introducer BMW introducerer 220i, 220D samt 216D-designs ud over fire-hjulet drev aktive tourers. En seks-trins håndbog kommer som grundlæggende, men der er seks-trins samt otte-trins biler også tilgængelige.
For at forbedre håndteringen med BMW leverer M Sport-ophæng, som er 10 mm lavere end den grundlæggende opsætning, plus du kan specificere adaptive spjæld. Ud over det generelt elegante BMW-interiør er der også en række hi-tech-funktioner såvel som muligheder som en head-up-skærm såvel som en webtrafikstopassistent, der kan styre, accelerere såvel som bremse til dig i webtrafik så meget som 40 km / h.
Købere kan vælge mellem en grundlæggende 2 aktive tourer eller vælge high-end- eller sportslinjemodellerne, hvor hvert praler med et skræddersyet look. En M Sport -variant introduceres i november. Købsbøger til den 2 -serie Active Tourer er åbne nu med allerførste leverancer i september såvel som omkostninger, der starter fra under £ 23.000.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *