Uncategorized

Drikdrivende ulykker vedvarer, da vejpolitiet mislykkes

Andelen af ​​dødelige trafikkollisioner forårsaget af drikkedrivere er steget med to procent, afslører de seneste officielle tal.
Nye foreløbige regeringsdata viser, at drikdrivere i 2020 (det nyeste år) forårsagede anslået 15 procent af dødsulykkerne-op fra 13 procent i 2019.

Distribution af drikkekørsel kan koste £ 70.000

Det anslåede i alt 220 mennesker blev dræbt i ulykker, der involverede drikkekørsel i 2020-ned fra 230 i 2019. Det burde bemærkes, at 2020 så langt lavere trafikniveauer end 2019 på grund af covid lockdowns.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det samlede antal nedbrud, hvor mindst en chauffør var over alkoholgrænsen, var 4.620 i 2020, der svarede til et gennemsnit på 12 nedbrud om dagen. Af disse var anslået 1.070 store ulykker – i gennemsnit 26 større ulykker om ugen og kun et lille fald fra 1.390 i 2019.
Det kommer efter, at inspektører i nødsituationer og tidligere trafikpolitikker smækkede moderne vejpoliti, med detaljer, der opstår med lav moral, operationelle fiaskoer og alvorlig forkert forvaltning.
Neil Greig, direktør for politik og forskning ved IAM Roadsmart, kommenterede: ”Der er ikke noget let svar på at reducere disse tal, men IAM Roadsmart mener, at en meget smartere pakke med trin er nødvendig fra regeringen, herunder en lavere drikkekraftgrænse for at styrke God opførsel, hurtigspor af bevismaskiner ved siden af ​​vejkanten til at frigive politiressourcer og skræddersyede metoder til at hjælpe chauffører med alkoholproblemer.
”Rehabiliteringskurser fungerer, og vi mener, at alle dem, der er dømt for drikkekørsel, burde sendes på et automatisk snarere end at skulle tilmelde sig. Meget mere brug af Alcolocks-som kræver, at chauffør Fortsat med at betjene bilen-og ekstra sanktioner som fortabelse af biler kan alle være en del af en meget mere sammenføjet metode til problemet. ”
Hunter Abbott, administrerende direktør for åndedrætsfirma Alcosense og medlem af det parlamentariske rådgivende råd for bæresikkerhed, tilføjede: ”Politiet gennemførte det laveste antal åndedrætsprøver på rekorden [i 2020] – næsten 50.000 færre end i 2019.
”Alligevel viser forskning en betydelig stigning i alkoholforbruget derhjemme under lockdown, hvilket forbedrer muligheden for ‘morgen efter’ drikkekørsel. Politiet burde også teste meget flere chauffører involveret i en ulykke. I 2020 var dette faldet til 39 procent sammenlignet med 54 procent i 2010. ”

Find ud af meget mere om drikkedrevsgrænsen i Storbritannien her …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *