Uncategorized

Nyt 2022 Volkswagen Caddy California til salg nu fra £ 30.720

Volkswagen har foretaget et par mindre justeringer af Caddy Californiens prisliste for 2022, hvilket øger prisen på basismodellen med omkring £ 750. Nu er priserne for den kompakte hjemme-væk fra hjemme-start fra £ 30.720.
Standardudstyr er det samme som før, med købere, der får sammenklappelige campingstole, et campingbord og et udtrækkeligt minikøkken med en enkeltbrænder HOB og en integreret gasflaske. Persiennerne til bagvinduerne fungerer også som opbevaringsposer, og der er et par LED -læselys monteret i kabinen og på bagklappen.

Ny 2021 Citroen E-Berlingo Van til salg nu fra £ 31.302

Den konventionelle MPVs bageste bænksæde er blevet byttet til en foldeseng, der måler 1.980 mm lang og 1.070 mm bred. Dette kan dog også fjernes helt for at gøre Californien tilbage til en varevogn. Bagsiden af ​​campervognen er fyldt med opbevaringsrum, som Volkswagen siger er optimale til at holde bestik og køkkenredskaber.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Andre konventionelle funktioner inkluderer 16-tommer legeringshjul, elektrisk justerbare dørspejle, sorte tagskinner og et anti-tyveri alarmsystem sammen med hjælpeteknologi som Lane Assist, Cruise Control og Trailer Assist. Kabinen får aircondition, lændehvirvelsupport til begge forsæder, et sekstalers stereoanlæg og en 8,25-tommer infotainment-skærm.
Købere kan også vælge mellem en række valgfri ekstramateriale, hvoraf den mest interessante er et modulært telt -system, der enten kan forbindes til bagsiden af ​​campervan eller bruges uafhængigt. Volkswagen siger, at teltet øger størrelsen på campervanens opholdsrum, hvilket giver plads nok til en familie på fire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *