Uncategorized

Facelifted Lexus LS til rådighed for at købe i Storbritannien nu

Lexus har lanceret den ansigtsløftede version af den femte generation af LS Saloon i Storbritannien. Det er tilgængeligt at købe nu, med priser, der starter fra £ 78.900-og Lexus håber, at teknologien og ydelsesafdelingen, den har anvendt, vil være nok til at holde LS konkurrencedygtige med den næste generation af Mercedes S-klasse.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Købere har deres valg af tre trim-niveauer-en basismodel, en mellemliggende F-Sport-variant og flagskibet Takumi-modellen. Standardudstyr inkluderer automatiske LED-forlygter, 20-tommer legeringshjul, et 12-højttalers pioner-stereoanlæg og et par elektrisk justerbare, opvarmede og ventilerede lædersæder.

BMW driller ny i7 og 7 serie forud for den 20. april afsløring

LS F Sport er prissat fra £ 86.600 og tilføjer en række “sportslige” justeringer, inklusive et meget mere aggressivt kropssæt, et specielt sæt 20-tommer legeringer, et luftophængssystem og sportssæder. Teknologi får også et løft med opvarmede bageste sæder, et elektrisk betjent bagagerum og et 23-højttalers Mark Levinson-lydsystem.
Endelig kan flagskibet Lexus Ls Takumi være din for £ 105.365. For pengene får du alt det førnævnte udstyr sammen med firehjulstræk, en endnu mere detaljeret pakke med sikkerhedsudstyr, et digitalt bagspejl, bageste solskærmninger og et par 22-vejs elektrisk justerbar og masserer bageste sæder.
Lexus bruger også et par mulighedspakker oven på disse tre specifikationer. Premium-pakken kan føjes til basismodellen for en ekstra £ 7.700, hvilket forbedrer salonens spec med fire-zone klimakontrol, opvarmede og ventilerede bageste sæder, en ruskindstagning, et automatisk bagagerum og det samme stereo som F- Sportsmodel.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *