Uncategorized

‘Reaktionen på Rolls-Royce Cullinan SUV er blandet’

kontroversiel opsummerer det ikke rigtig, men reaktionen på Rolls-Royce, der bygger en SUV, og derefter til selve bilen har været noget blandet.
For et par uger siden blev jeg inviteret ned til Rolls ‘spredte hovedkvarter i Goodwood for at se den nye Cullinan. Jeg må indrømme at være betænkelig; De camouflerede spionskud antydede til en brute af en bil, der ville være mindre privat klub og mere klubhammer. Kunne Rolls-Royce, den mest luksuriøse bilproducent på planeten, virkelig producere en SUV med den nåde, der er blevet synonymt med mærket?
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Top ti SUV’er til salg 2018
Svaret er ja og nej. Rolls-Royces designchef Giles Taylor fortalte mig, at han blev opfordret til at “gå stort” med “en funktionel æstetik, der ikke giver nogen undskyldning”. Han har gjort det okay. Så kan en sådan ‘højsidet’ bil, der vejer 2.660 kg, være yndefuld?
Da dækkene kom ud af morgenen i Goodwood, blev jeg overrasket over to ting: For det første så bilen mere kompakt ud, end jeg forventede (og end billederne ville få dig til at tro); Det er omtrent samme længde som et Rolls-Royce-spøgelse. Og for det andet er der nogle af de bedste detaljer omkring bilen, som jeg har set i lang tid. Så har Taylor designet en yndefuld bil? Nej. Men har han designet en SUV, der er hver tomme en Rolls-Royce? Absolut.
Det, jeg beundrer næsten lige så meget, er moden at bygge denne bil-og kredit skal ligge hos BMW, værge for to store britiske mærker, Mini og Rolls-Royce. Selvfølgelig stablede forretningssagen for Cullinan sandsynligvis ganske pænt op; Folk vil købe det, helt sikkert, og det vil tjene penge.
Men det vanskeligere spørgsmål var helt sikkert, om Rolls-Royce skulle have gjort det. For mig var det helt klart den rigtige beslutning; En progressiv beslutning. og bevis på, at både Rolls-Royce og Mini under BMW aldrig har været i bedre form.
Læs alle detaljer om de nye Rolls-Royce Cullinan SUV …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *