Uncategorized

Ny 2018 Suzuki Swift Sport er kostet reduceret til £ 16.499 indtil slutningen af ​​juni

Suzuki har verificeret, at den nye Swift Sport vil sælges i Storbritannien den 1. juni, såvel som har reduceret de anmodede omkostninger for sin Nyeste hot lugge i en begrænset tid også.
Mens Suzuki tidligere afslørede, at den tredje generation af Swift Sport ville kommandere et omkostningsmærke på £ 17.995, er et introducerende omkostningstilbud på £ 16.499 blevet afsløret, den næsten £ 1.500 besparelse, der blev brugt til alle klientordrer, der blev foretaget inden udgangen af ​​juni.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Ny 2018 Suzuki Swift Sport Review
For pengene får købere en mulighed for seks malingsfarvevalg uden ekstra omkostninger. Swift Sport har ligeledes automatisk aircondition, baneafgang advarsel såvel som en ny bane-hold hjælp til at fungere, Bluetooth samt navigation knyttet til en syv-tommer berøringsskærm infotainment-enhed.
Omkostningsnedskæringen holder den nye Ford Fiesta St i skak i øjeblikket – købsbøger til den meget mere magtfulde Ford er lige åbnet, prissat fra £ 18.995 for den grundlæggende ST -1 -model.
Den nye Suzuki Swift Sport debuterede sidste år på Frankfurt Motor Show. Som forventet får det nye køretøj Turbo Power i typen af ​​en 1,4-liters boosterjet fircylindret motor, der er lånt fra Vitara S. Motoren tilbyder SWIFT-sporten med 138bhp samt 230nm drejningsmoment samt sender drev til Forsjul med en seks-trins håndbog gearkasse. Transmissionen er nøjagtigt den samme opdagede i den sidste iteration af firmaets hotluge, men er blevet genudviklet for at øge skift glathed såvel som feedback.
18

Mens 138bhp antyder, at den hurtige sport ser ned på papiret sammenlignet med resten af ​​sin klasse – omkring 200 hk er hurtigt ender med at være normen i den varme supermini -industri – det er betydeligt lettere end dens rivaler med en kantstenvægt på 975 kg, såvel som 70 kg lettere end den forrige hurtige sport. En ny ophængskonfiguration sidder nedenunder, såvel som køretøjet kører 15 mm lavere end før.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *